stajni1 Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 AHOJ,MÁM PROBLÉM SE STARTOVÁNÍM,POSLEDNÍCH 14 DNÍ NĚKDY NASTARTUJU A JINDY OTOČÍM KLÍČEM ,KONTROLKY NEKOLÍSAJÍ A STARTÉR ANI NEŠKRTNE.např.KVŮLI CESTĚ DO PRÁCE TO PUSTIM Z KOPCE NA TROJÁKA,PROTOŽE NECHYTL,A KDYŽ ODJÍŽDÍM Z PRÁCE TAK ZASE ČAPNE.CO S TÍM.JE PRAVDA ,ŽE JSEM MĚNIL BATERII (74Ah),ALE PODLE MĚŘENÍ JE V POHO. Citovat
Háček Odesláno 14. duben 2012 Odesláno 14. duben 2012 no pokud jsi baterii vyměnil a pořád nic, nebo jestli byla měřená ( nejlíp Zátěžákem) tak bych zkontroloval popř pročistil kontakty na starteru, jinak mě nic nenapadá Citovat
stajni1 Odesláno 15. duben 2012 Autor Odesláno 15. duben 2012 startér mám venku,vypadá to,že asi nefachčí,ale je mi divný proč to jednou chytne a pak ne,a navíc když to pustím z kopce tak to taky čapne což by asi nemělo.tak nevim Citovat
dýzl Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 A co takhle zkusit zkontrolovat i ukostření?Všechny kostřicí body!!!Špatné ukostření může udělat hodně neplechy! Citovat
Roky Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Z kopce ti to chytne i bez starteru.Chyba může být v uhlíkách nebo pouzdra a cívka. Citovat
stajni1 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 to ukosrření mě taky napadlo,protože při vystupování dostávám pecky,ale může to být i statická el.mimochodem kolik je těch ukostřovacích bodů,nevíte někdo?děkuji Citovat
Freedy Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Chtělo by to změřit zda ti při startování, když to nejde, jde napětí ze spínačky na starter, tyhle spínačky bejvaj už dost vymletý občas se stane že už nesepnou nebo maj přechoďák, dá se to vyřešit přidáni malýho relátka ke starteru. Citovat
stajni1 Odesláno 16. duben 2012 Autor Odesláno 16. duben 2012 AHOJ VŠICHNI,MOC VÁM DĚKUJI ZA RADY,PROBLÉM JE VYŘEŠEN.BYLI TO UHLÍKY .PĚKNĚ JETÝ A NAVÍC TEN VNITŘEK BYL SLUŠNĚ UMAŠTĚNÝ.TAŽE JEŠTĚ JEDNOU DÍK A MĚJTE SE FAJN Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.