Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Co jsem četl recenzi ve Světě motorů, tak Orlando prý není špatné, ale zase nic extra. Je prý znát, že je to poměrně levné auto. Pochybuju, že jízdní komfort bude lepší, řekl bych, že v tom 807 vede ;).

Odesláno

Hodně šťastnejch , bezporuchovejch km, i, když s tou bezporuchovostí, to nebude tak horký, znám 4 lidi, který kupovali nový \"americký\" auta a víc byli v servisu, než na silnici, u Voajéru dokonce turbo po 35000 km v prleli. :D:D:roker Ale třeba narazíš na povedenej kus, tohle je se všema autama. Chce to dobrej los. :D:D:D:roker

Odesláno

Jak už jsem psal Goliasovi do SZ, tak se mi to Orlando taky líbí, ale mně by tam chyběla ta variabilita, posouvání sedaček, občas prostřední vyhodit a převést něco delšího v autě, otáčení předních sedaček jsem už taky mnohokrát využil. A na těch zadních místech ve třetí řadě je fakt hodně málo místa, ale na druhou stranu kolikrát to kdo z nás využije, že tam někoho veze a když tak jak daleko, že? Mně se to auto líbí, hlavně jak vypadá mohutně. No a ten výkon taky nebude k zahození. Ale parník je parník :cool:

Odesláno

Proti gustu žádný dišputát...ať Ti slouží léta jako lvíček...já bych ale 807ku neměnil, i když je (i s aktuální slevou) nová dražší, než to, co si pořizuješ, je to pořád auto o třídu výš, i když už s pár výrobními křížky (tuším 10 járů?) na hrbu.

Dej vědět zkušenosti. :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...