Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prodám svoji 807ku rok 2003 2.0HDI bez FAPU a s čípem. Auto je v bezvadném stavu bez dalších investic. Měl jsem ji dva roky a vyměnil jsem komplet spojku + setrvák, všechny tlumiče, všechny kotouče s deskama, rozvody i s kladkama na altiku, žhaviče, ramena, čepy řízení i s tyčkama, výfuk a v březnu koupeny nové letní pneu.Výbava: tempomat, el okna, tonovaná okna, palubní počítač, bufik, el zrcátka, aut klimatizace a spousta dalšího. Vin: VF3EBRHTB13065258. Cena 150.000.- tel 604774271.

post-11220-14109623457291_thumb.jpg

Odesláno

Za chvíli to tu bude samý prodej.

Není lepší to dát do vlákna prodej aut.

Třeba ho tlačí černé svědomí z odstraněného FAPu.

Nic ve zlém, hodně úspěchu při prodeji. Ať nehledáš tak dlouho jako já.

Odesláno

Mě netrápí ani řadička a odstraněnej Fap už vůbec ne :D. Začal jsem podnikat tak kupuju fungl nový a dokonce zase naftu s FAPEM.(neboj MOTOMOTO tentokrát ho tam nechám) Akorát značku se sem bojím napsat :roll

Odesláno

Jen se neboj, třeba mě budeš inspirovat a na dálku Ti nikdo uši utrhnout nemůže.

Odesláno

Tak jsem na ten Chevrolet koukal a vůbec to nevypadá špatně. Je to sice menší, ale zase robusnější a pohodlnější bych řekl.

Kdy ho budeš mít?

Návštěvník
Odesláno

Orlando se mi moc líbí:mrk

Ovšem chce to jako všechy tyhle vozy Kia, Hyundai, Chevrolet..... nechat tři roky, nebo doplatit leasing a šup s nima pryč.

Už jen z důvodu použití levnejch plastů v interiéru - vím dobře jak nádhernej je interiér novýho vozu a jak vypadá po třech, čtyřech letech.

Odesláno

Orlando??????

Auto \"šité\" horkou jehlou.:bojim:bojim:bojim

A ten 120 kw motor E5 ????

Jinak volba to spatna neni,ale je to velice spatne s ND.

PS: Nema FAP al DPF vstrokovani Delphi a servis DPF asi 8x drahsi nez FAP.......

EDIT: Sakris,doufam ze se t nebude brat jak OT kdyz je to v sekci 807:myslim

[upravil dne 16/4/12 10:36 od straki007]

Odesláno

Nevěřím, že něco může být dražší než FAP.:D:D

Vždyť proto ho dávají všichni pryč.

Odesláno

Díly jsou mi jedno ty totiž prodávám, jinak motorto bude ten 120KW. A když to tak vemu so jsem nasypal do 807 tak už je mi všechno jedno :). Ale nic nemění na tom že 807ma je super, akorát ten jízdní komfort v Orlandu je lepší.

Odesláno

Hm...ďalší predaj?? Daj potom novému majiteľovi odporúčanie na fórum...nie že tu vyhynieme ako dinosauri:D

Orlando ...pekné ,pekné ...verím že jazdné vlastnosti sú veľmi príjemné...len ti možno bude trošku chýbať posúvanie sedačiek v 2.a3. rade.Tiež som si všimol že stredová konzola aj tu dosť zasahuje do vodičovho priestoru,tak aby si nedabože nedopadol ako Motomoto...;)

Prajem veľa štastia a radosti s novým autom.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...