Kuple Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Ahoj pánové, opět potřebuji sehnat roletu to PZ dveří. Nemáte ji někdo náhodou? Díky moc. Tom Citovat
Tango C8 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 No, já jsem již zašíval to co děcká roztrhli. Naštěstí to nebylo moc, ale sešil jsem to a zatím to funguje a není to moc vidět. Citovat
Kuple Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 No, já jsem již zašíval to co děcká roztrhli. Naštěstí to nebylo moc, ale sešil jsem to a zatím to funguje a není to moc vidět. Já jsem již jednu sehnal, ale do týdne byla znova na cucky . Ale jinak to jsou zlatička Citovat
Tango C8 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Jo jo. Vždy se mi stane, že tu zadní část roletky špatně zaháknou, pak to tam odstává a když se dveře otevřou tak to urve pomalu dveře aj z výplní a samozřejmě urve háček a potrhá roletku, že? Citovat
Pipus Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Zdravím, prosím o radu, kde sehnat držák rolety, který je na horní straně dveří, do kterého se dává háček z roletky. Dětičky ho utrhly, je to takový kousek černýho plastu na zašroubování do dveří. Je to ten blíž k ridiči. Díky za odpovědi. Honza Citovat
Kadliky Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Ahoj dveře jsem tady na netu řešit viděl, ale jak je to s tou pod šíbrem ?? Z nějakého důvodu se mi nenatočí zpět. To musí strop dolů a natočit to veku ? Díky za info K Citovat
jarmyl Odesláno 2. květen 2012 Odesláno 2. květen 2012 Pipus: Zkusil bych vrakoviště, nebo v peugeotu (cca 50kč) Kadliky: Nejspíš musí dolů, jinak se tam asi nedostaneš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.