Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Peugeot 406 2.0 HDi - chcípání !VYŘEŠENO!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím clubery,

kluci poraďte mi prosím jelikož já už nevím co mám s tím autem dělat. Ráno přijdu do auta,nastartuju otáčky mi začnou kolísat,pak spdanou pod 700 a pořád tam kolísají na hranici chcípnutí a nakonec chcípne,přitom auto nereaguje na plyn. Jindy zase přijdu nastartuju v pohodě a nic se neděje ani otáčky nekolísají,prostě jako hodinky. Když už teda to auto zlobí a dokonce po chvíli startovaní chytí a drží otáčky tak se otáčky pohupují ale mohu přidat plyn,tak se tedy rozjedu a auto trhá a škube,vymáčknu spojku a auto zdechne...pak ani kolikrát nejde chvíli nastartovat.

Už nevím co stím,měnil jsem DRV ventil,vstřiky zkontrolované,čepradlo v nádrži taky. Dnes jsem byl znovu na diagnostice a ani jediná chyba...auto je prostě v naprostém pořádku. I parametry jsou prý v pořádku...samozřejmě že auto v tu chvíli šlapalo jako hodinky jako kdyby mi to dělalo naschvál. Napádá mě jen jediná věc jestli není v háji samotná řídící jednotka,jelikož ta sama sebe zdiagnostikovat neumí.

Nesetkal se s tím někdo....děkuju za pomoc...jsem bezradný :-(

[upravil dne 24/3/13 13:13 od Failkoks]

Odesláno

Popis problému vypadá na DRV ventil, ale pokud je měněný, tak nevím. Asi palivák máš OK a tankuješ dobrou naftu ...

Jinak jak radí kolega - PP2000, tedy pokud jsi na ní nebyl ... I ta ŘJ je možnost :myslim

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Zdravím,

po dlouhé době jsem tu.Chci jen říct že problém je vyřešený. Nakonec to byl vadný konektor na kabelu který vede do vstřikovací rympy. Stačilo vyštípnout a místo konektoru natvrdo napájet. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...