Failkoks Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Zdravím clubery, kluci poraďte mi prosím jelikož já už nevím co mám s tím autem dělat. Ráno přijdu do auta,nastartuju otáčky mi začnou kolísat,pak spdanou pod 700 a pořád tam kolísají na hranici chcípnutí a nakonec chcípne,přitom auto nereaguje na plyn. Jindy zase přijdu nastartuju v pohodě a nic se neděje ani otáčky nekolísají,prostě jako hodinky. Když už teda to auto zlobí a dokonce po chvíli startovaní chytí a drží otáčky tak se otáčky pohupují ale mohu přidat plyn,tak se tedy rozjedu a auto trhá a škube,vymáčknu spojku a auto zdechne...pak ani kolikrát nejde chvíli nastartovat. Už nevím co stím,měnil jsem DRV ventil,vstřiky zkontrolované,čepradlo v nádrži taky. Dnes jsem byl znovu na diagnostice a ani jediná chyba...auto je prostě v naprostém pořádku. I parametry jsou prý v pořádku...samozřejmě že auto v tu chvíli šlapalo jako hodinky jako kdyby mi to dělalo naschvál. Napádá mě jen jediná věc jestli není v háji samotná řídící jednotka,jelikož ta sama sebe zdiagnostikovat neumí. Nesetkal se s tím někdo....děkuju za pomoc...jsem bezradný :-( [upravil dne 24/3/13 13:13 od Failkoks] Citovat
tomik1987 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 znova na diagnostiku PP2000 a pomerať aj hodnoty. potom to sem zaves a hadam niekto ti poradi. Citovat
MilanF1 Odesláno 15. duben 2012 Odesláno 15. duben 2012 Popis problému vypadá na DRV ventil, ale pokud je měněný, tak nevím. Asi palivák máš OK a tankuješ dobrou naftu ... Jinak jak radí kolega - PP2000, tedy pokud jsi na ní nebyl ... I ta ŘJ je možnost Citovat
dj.rossta Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 Mam ten samý problém, auto už mi stojí měsíc doma a nic. už mě napada jít jedíně po drátech z DRV ventilu jestli neni někde přerušen. Citovat
banan1987 Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 mal som podobny problem.. pozri vlakno.. mozno ti to pomoze... nakoniec to boli iba kable:papa asi to maju biele peugeoty v krvi [upravil dne 16.4.2012 20:19 od banan1987] Citovat
dj.rossta Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 zitra jak bude cas hned se pujdu na to podivat. jestli neni někde taky něco přerušenýho. už jsem stoho taky dost v pasti Citovat
MatrixChose Odesláno 16. duben 2012 Odesláno 16. duben 2012 ŘJ nebo kabely, nic jinýho by to bejt nemělo. Ale ukazuje to na ten DRV, takže asi na kabely od něj. Citovat
Failkoks Odesláno 24. březen 2013 Autor Odesláno 24. březen 2013 Zdravím, po dlouhé době jsem tu.Chci jen říct že problém je vyřešený. Nakonec to byl vadný konektor na kabelu který vede do vstřikovací rympy. Stačilo vyštípnout a místo konektoru natvrdo napájet. Citovat
banan1987 Odesláno 25. březen 2013 Odesláno 25. březen 2013 no tak problem ako som mal ja... dufam ze moje vlakno pomohlo... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.