Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všem, zkoušel jsem vyhledat, ale nenašel, tak se zeptám tady... párkrát se mi stalo, že při dopravní kontrole TAXI mi řidiči nabízeli, jestli nechci do svýho auta MPG caps, má to být nějaký výrobek na snížení spotřeby, ochrana trysek atd. atd. jako aditiva.. z odkazu, co jsem našel na netu vkládám toto: http://usporapaliva.sk/uspora_pohonnych_hmot/referencie. jaké jsou na to vaše názory? Krtek

Odesláno

Pocul som ze staci dat do sania naftalinove tablety proti moliam a ony uz vychytaju vsetky muchy :D:D:D:D:D

pripadne pridat cukor ten sa tiez rospusti a je to tiez uhlovodik ako benzin:D:D:D:D

[upravil dne 12.4.2012 21:00 od ivanh]

Odesláno
Pocul som ze staci dat do sania naftalinove tablety proti moliam a ony uz vychytaju vsetky muchy :D:D:D:D:D

pripadne pridat cukor ten sa tiez rospusti a je to tiez uhlovodik ako benzin:D:D:D:D

[upravil dne 12.4.2012 21:00 od ivanh]

Na muchy je taky dobrá mucholapka například do vzducháče :D

Odesláno

moj svokor to mal, dal mi ich ako darcek, tak rekuze ich vyskusam, nahadzal som to este do dacie 1,6 8v 64kw a nic sa neudialo ani po minuti vsetkych tabletiek, ziadna lepsia spotreba, ani vyssi vykon, ani lepsia kultivovanost motora.

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Snad si tohle nepřečte Marcel00.... :roll:D

kua :bacha:D

jj, usetris 0,5 eura... skoda len ze jedna tableta ta stoji 2€

podla mna su to lisovane hovna z nejakej prepelicej farmy, alebo hovna z cibetky po tom co oddelia kavove zrna...

zrna predaju po 30 euro a zvysok po 2 :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...