Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jj naposled to tam rozebírali s tou Octávkou jestli se nemýlim... ale to je trošku něco jinýho... tam neřešili nic se zárukou... potom už je to jedno ale právě potřebuju vědět jak teďko... k sakru...

Odesláno

Skuci,ty v...e,říkal jsem ti,dodrž specifikaci oleje a nebo je v Kolínš pošli do hajzlu.To jsem ti o nich řekl málo zkušeností.Např,oni na kotoučích u 5008 mi nic nezjistili,že nehážou a v Praze z toho byla normální reklamačka na počkání bez sebemenších keců.Tak se na Kolín vyser,tak,jak to udělali všichni ostatní.Alespoň budou mít víc času na kafe:D

Odesláno

jde mi o to, aby mi nějakej důchodce, kterej sedí jako hlavní technik řikal věci, který nejsou pravdivý a chci mít na stole ofiko vyjádření... něco podobnýho sem řešil i s vw

Návštěvník
Odesláno

A o co jde? Není páka na to, aby tě servis donutil tam jezdit. Zrovnatak není páka na to, aby ty jsi diktoval servisu co má jak dělat. Lehce se může stát, že oni ti řeknou že ti prostě servisní prohlídku neudělaji, že nemaji kapacitu. Jak se budeš domáhat, aby tě vzali?

Návštěvník
Odesláno

No chtěl jsem ti naznačit, že nejseš ten kdo bude servisu určovat co, jak, kdy, komu budou dělat.

OK koupil jsi u nich nový auto za velký prachy, měli by se chovat uctivě.

Jenže s tím přístupem co máš ty k nim by jsi mohl přijet a říct jim heleďte já si myslím že byste za práci neměli účtovat 1000,-, ale mělo by vám stačit 400,-.

Odesláno

Že to pořád řešíš,to je tak ,když mi nevěříš,co jsou v kolínským servisu zač.To tady za chvíli budeme řešit věci typu:moje auto má čtyři kola ,nevíte proč se točí.Prostě to dej tedy jinam a máš to!!!A už to neřeš!!!

Odesláno

nevim jak kdo ale já peníze běžně na ulici nenacházim tak koukám kde se dá ušetřit... ale tak pokud někdo je ochoten mi darovat peníze na servis, tak se zlobit nebudu... kdo se hlásí...? :-)

už sem ale vše vyřešil ;-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...