skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 jj naposled to tam rozebírali s tou Octávkou jestli se nemýlim... ale to je trošku něco jinýho... tam neřešili nic se zárukou... potom už je to jedno ale právě potřebuju vědět jak teďko... k sakru... Citovat
AnotherOne Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Dačo sa mi marí, že sa to riešilo až na úrovni EÚ, a že záručný servis už nie je povinný v autorizáku. Citovat
skuci Odesláno 11. duben 2012 Autor Odesláno 11. duben 2012 prostě hádat se s nima nějak extra nechci... počkám si na vyjádření z Peugeota a kdyžtak nakontaktuju importéra ;-) Citovat
ozzy1 Odesláno 11. duben 2012 Odesláno 11. duben 2012 Skuci,ty v...e,říkal jsem ti,dodrž specifikaci oleje a nebo je v Kolínš pošli do hajzlu.To jsem ti o nich řekl málo zkušeností.Např,oni na kotoučích u 5008 mi nic nezjistili,že nehážou a v Praze z toho byla normální reklamačka na počkání bez sebemenších keců.Tak se na Kolín vyser,tak,jak to udělali všichni ostatní.Alespoň budou mít víc času na kafe:D Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 já vim není problém si zajet jinam ale prostě jde i o to, že nemám rád, když se mnou někdo vyje*ava... Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 jde mi o to, aby mi nějakej důchodce, kterej sedí jako hlavní technik řikal věci, který nejsou pravdivý a chci mít na stole ofiko vyjádření... něco podobnýho sem řešil i s vw Citovat
Návštěvník Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 A o co jde? Není páka na to, aby tě servis donutil tam jezdit. Zrovnatak není páka na to, aby ty jsi diktoval servisu co má jak dělat. Lehce se může stát, že oni ti řeknou že ti prostě servisní prohlídku neudělaji, že nemaji kapacitu. Jak se budeš domáhat, aby tě vzali? Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 mno tak musí být seznam servis, který to můžou dělat, pokud se objednám třeba 14 dní dopředu tak volno budou mít... Citovat
Návštěvník Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 No chtěl jsem ti naznačit, že nejseš ten kdo bude servisu určovat co, jak, kdy, komu budou dělat. OK koupil jsi u nich nový auto za velký prachy, měli by se chovat uctivě. Jenže s tím přístupem co máš ty k nim by jsi mohl přijet a říct jim heleďte já si myslím že byste za práci neměli účtovat 1000,-, ale mělo by vám stačit 400,-. Citovat
jaykay Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 nehadej se s nimi, nastves je a ojebou te jinde nebo jindy zmen servis Citovat
ozzy1 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 Že to pořád řešíš,to je tak ,když mi nevěříš,co jsou v kolínským servisu zač.To tady za chvíli budeme řešit věci typu:moje auto má čtyři kola ,nevíte proč se točí.Prostě to dej tedy jinam a máš to!!!A už to neřeš!!! Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 já nic neřikám... jen chci prostě mít jasno... s tim servisem sem už info dostal ;-) Citovat
Pe.Tr Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 tak si udělej výlet ke mně , za 20 min jsi z Kolína u mne před servisem ... Citovat
skuci Odesláno 12. duben 2012 Autor Odesláno 12. duben 2012 počkej počkej... jak u tebe před servisem... Citovat
ozzy1 Odesláno 12. duben 2012 Odesláno 12. duben 2012 To jako u Domanskýho ve Zdibech u předsedy,víš?Třeba!!! Citovat
ozzy1 Odesláno 13. duben 2012 Odesláno 13. duben 2012 Petře,ti mladí kluci ,to je strašný co? Citovat
skuci Odesláno 13. duben 2012 Autor Odesláno 13. duben 2012 nevim jak kdo ale já peníze běžně na ulici nenacházim tak koukám kde se dá ušetřit... ale tak pokud někdo je ochoten mi darovat peníze na servis, tak se zlobit nebudu... kdo se hlásí...? :-) už sem ale vše vyřešil ;-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.