Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolik máš najeto? Asi bude ucpaný, takže buďto výměna nebo FAP off. Diagnostika napoví. Jinak si dej popis auta do podpisu pro případné další rady.

Odesláno

Este neco take zaujimave som pocul, ze sa to da \"vypalit\" aj s benzinom, cize klasicky naliat benzin zapalit a cakat... starsi si asi pamataju vypalovanie 2T vyfukov :-)

Niekto uz o tom pocul? skusal?

Odesláno

ale benzin dost vybuchuje v uzavretom priestore a vo FAP je plno uzavretych priestorov :aut ako, ak by som ho chcel prerazit tak skusim benzin, ale radcej pouzi vapku. Je to ine ako vyfuk z CZ 175 :papa

Odesláno

kamosov otec vypaloval nadrz na skode 100-vecke a dalsi kamarat benzinovu nadrz isiel zvarat (sila vybuchu zalezi od mnozstva benzinu :D) tak som to sem musel dat aby to nohodou niekto neskusal s FAPom :mrk;)

Odesláno

Nic nevypaluj vyčisti to VAPkou, případně použij nějaký přípravek na výplach filtru, v Kelly jsem taky něco za přijatelný prachy viděl. Já mám vyčištěno a naprostá spokojenost. Za cca 30 tis to zase vyčistím a bude klid.

Odesláno

ja na 307 poprve vyplachoval vapkou a horkou vodou 70 stupnu fungovalo to 6 mesicu pak to zacalo znovu delat bordel tak jsem se nastval vymlatil ho a nechal ho zrusit od te doby auto jede lip od spodu a mam na vzdy klid od dolevani aditiva a cisteni

Odesláno

asi on sa tou vapkou vo vnutri malicko roztrieska (tie keramicke vyclenky) a nebude uz 100%-tny = nebude sa uz regenerovat ako novy, tak ho zasa po 30 000km preventivne precisti aby sa mu nezapchal niekde na dlhsej ceste a nemusel dojazdit v nudovom rezime. Alebo je to inak? :myslim

[upravil dne 9/4/12 19:24 od JanoRS]

Odesláno

Tak jednak nevím proč bych za něj dával 400 Euro, když ho seženu hodně pod 300. Jednak jsem ten postup okoukal v Autorizovaném Pežo servisu. A jednak nevidím, že bych někde psal, že jsem to dělal já.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...