Brizan Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Možná blbej nápad, ale nestačilo by rozebrat samotnou páčku a tam odpojit funkci omezovače tak aby Comm ani BSI nevědělo že tam je páčka s omezovačem? Neměl jsem tu páčku nikdy rozebranou tak ani nevim o čem mluvim a proto mě prosím za případnou blbost co sem právě nasal nekamenujte Tedy krom Commu ten jsem rozpůlený měl [upravil dne 9/4/12 22:43 od Brizan] Citovat
Brizan Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 No to jsem četl, ale proč tedy těm co použijí páčku i s omezovačem tempomat po aktivaci stále hází chyby? Je ta chyba mezi volantem a sedačkou že páčku přepínají i na omezovač a poté to hodí tu chybu nebo to auto o tom prostě ví? Citovat
Judes Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 Honza píše že keď nie je pedál zo spínačom alebo nemá natiahnuté káble a dá si páčku čo má aj tempomat aj obmedzovač tak stačí aktivovať len tempomat a na prepnutie páčky do polohy obmedzovača to nebude reagovať. A čo sa týka tých ktorým to po aktivácii hádže chybu, asi aktivovali aj obmedzovač a nemajú zapojený spínač na pedáli. Citovat
Brizan Odesláno 9. duben 2012 Odesláno 9. duben 2012 To jsem chtěl vědět! Jen mi není jasné proč si někdo aktivuje omezovač když mu v autě chybí půlka věcí které jsou potřeba k tomu a by to fungovalo, jo holt lidi jsou různí a hrůzní sorry fifi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.