Driver Odesláno 9. květen 2005 Autor Odesláno 9. květen 2005 Nebo to byl sraz nějakého Peugeot klubu a tohle byl jeden z členů, který přijel pozdě.... Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Driver Nebo to byl sraz nějakého Peugeot klubu a tohle byl jeden z členů, který přijel pozdě.... To radši přijedu hodně pozdě než takhle. Citovat
Marlin Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 proc mi to pripomina me :D ale ja to narozdil od nej na ty silnici aspon udrzim, smyk dokoncim a udrzim auto ve svem pruhu Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Marlin proc mi to pripomina me :D ale ja to narozdil od nej na ty silnici aspon udrzim, smyk dokoncim a udrzim auto ve svem pruhu No konečně se ozval znalec (ne)čekaných smyků a výletů mimo vozovku. :D:D Citovat
Marlin Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 hele, ja sel mimo silnici s autem zatim jen jednou a autu ani nikomu jinemu se nic nestalo a jel sem pomalu, takze bacha :D Citovat
Dave_k Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem Marlin hele, ja sel mimo silnici s autem zatim jen jednou a autu ani nikomu jinemu se nic nestalo a jel sem pomalu, takze bacha :D Tvůj podpis hovoří za vše. :D:D Citovat
mk405 Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 no tak když na to koukám podruhé, tak uznávám že jsem slepej jak patrona a dálnice to není :D:D mk:papa Citovat
Marlin Odesláno 9. květen 2005 Odesláno 9. květen 2005 Napsán autorem ZILA jo a stalatam vrba žejo :D:D:D:D hele, to jsem se zastavil jen par milimetru pred ni jinak mam osekany oba dva boky, ale to uz je spravene a cumacek byl jen rozesranej predni naraznik Citovat
Neon Odesláno 10. květen 2005 Odesláno 10. květen 2005 Napsán autorem Ludweek no ja bych to videl tak ze nahoda je blbec...proste hloucek lidi u silnice na ktery nejakej frajer reze zatacku neuveritelne tupym zpusobem (asi neparil NFS ) Anebo pařil NFS moc často a zběsile a byl už tak zblblej, že si myslel, že se mu to z tý střechy otočí zase spátky na kola... [Editován dne 10/5/05 Neon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.