Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Předem zdravím všechny clubáky...Mám dotaz ohledne svisleho stabilizátoru zadní nápravy..už dlouho se chystám na renovaci zadní nápravy která me konecne čeká do 2 týdnů ale k věci dneska se mi už totalne rozpadl právě jeden ze svislých stabilizátorů na zadní nápravě a dost to mlátí do podvozku tak to chci operativně řešit..zajímá mě jestli je jeden rozměr na všechny 406tky stejný nebo se lišily, chtěl bych tam dát celokovový, teď tam mám ještě origo plastový (je na nem uveden datum výroby 25,7,1997) tak už má svuj čas to rozhodne :-) a najetých 140 tisic..díky za rady...mám vyhlídnuté v kelly zn. Moog máte nejake zkusenosti s touto značkou ?

Odesláno

tyhle spojovacky stabilizatoru jsou vsechny stejny, MOOG je v pohode, jeste lepsi je pak Meyle v provedeni HD

Odesláno

díky,od meyle chci delat komplet napravy ovsem tohle je necekana situace kterou musim resit co nejdríve a nemůžu čekat až mi díly příjdou poštou jelikož v kelly je ani nemaj, tak snad se ty moogy vyplatí a vydrží par tkm..

Odesláno

jestli chceš, mám jetý starší ALE jdou hodně ztuha jako nové. Měnil jsem je, protože bouchala náprava a bylo to samozřejmě těma stavitelnýma vodorovnýma tyčkama. Nechal bych ti je za 100 Kč plus pošta

Odesláno

Asi mě za to nikdo nepochválí, ale já si ve šrotě našel tyčky s dvouma kloubama,zkrátil na 16cm a svařil.Už jsou tam ,nic nebouchá a za ušetřenou tícku koupil benzin.:papa

Odesláno

no ja sem tam šoupnul ty Moogy za 500kč/ks po sleve a pohoda už je to 100 a 1 proti predchozímu stavu jeste vymením vodorovne a pak na predek ,sice je vule ve stabilizatorech asi ale udelam to cele at me to za pul roku neprekvapí...a určite jdu do Meyle HD...na zadni naprave sem vcera menil ty svisle origo TRW s rokem vyroby 1997 :-) a i ty vodorovne jsou stejné šarže...ale veřím že ty dnešní čepy tolika km (140tkm) nevydrží jako ty:-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...