Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zisti VIN a hod sem na forum, ti povedia chlapi viac o aute, moj osobny nazor, dost lacny nato kolko ma nabehane a aky je to rocnik... a vybavu... :myslim:myslim

a splinovac za 500E ??? :o

[upravil dne 7/4/12 13:36 od dodo407sw]

Odesláno

Nazdar vinko som hodil uz do sekcie pre historiu, no aj mne ta cena nejde do hlavy je to 6 mesiac roku 2008, na mobile.de som to auto nasiel este o 800 eur lacnejsie. Neviem neviem, este nikto nic nekupuje, ale...:myslim

Odesláno

Já jsem se minulý týden zastavil v bazaru a koukal na toto

http://auto.bazos.cz/inzerat/15096167/Peugeot-407-30-V6-Coupe-BiXenon-MAX.php

bylo za těch 229tKč, před týdnem ho zlevnily na 199tKč a to jsem o tom začal uvažovat a když sem se tam jel za týden znovu podívat tak už stálo u vchodu a že si pro něho někdo přijede za 190tKč.....trochu jsem to zkoumal a bylo pěkný, nějaký drobný mušky tam byli jako že byl lakovanej nárazník apod. ale nic nebylo jinak poznat a všechno pěkně pasovalo.....někdo udělal pěknej kup:mrk

Odesláno

Píšou 71tkm a autobazar byl jen zprostředkovatel, ta sedačka byla v pořádku, tam se ti jen zdá že je to u toho kraje vysezený, ale coupéčka to takhle mají a nic tomu nebylo....

Odesláno

pisu ze ma 92000 km najazdene, co urcite nemoye byt pravda, pretoze podla historie malo c roku 2008 najazdene 84000 a doteraz podla bazaru v komarne spravilo len 8000 km. takze klamuuuu:(

Odesláno

paliman už sa tu riešilo auto z toho bazáru a malo stočené nie málo km, podľa tu zistenej histórie a udávanej v inzeráte.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...