Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno

akutně potřebuji poradit:

axiální kloub, příčné táhlo řízení OEM 3812 E5

kulový kloub tyče řízení OEM 3817 50

jaké značky zvolit podle kvality-klidně pište i někdo jiný podle zkušenosti ;):papa - jsem přihlášen v eshopu a jdu objednávat ;)

Odesláno
akutně potřebuji poradit:

axiální kloub, příčné táhlo řízení OEM 3812 E5

kulový kloub tyče řízení OEM 3817 50

jaké značky zvolit podle kvality-klidně pište i někdo jiný podle zkušenosti ;):papa - jsem přihlášen v eshopu a jdu objednávat ;)

No za sebe doporučím MEYLE, pokud chceš úplně top tak Lemforder..

J.

Odesláno
děkuji ;) objednáno MEYLE :papa Lemforder jsem nikdy neslyšel:myslim:D:D ale ja jsem toho ještě hodně neslyšel:mad::mad::D:D:D

No na Peugeotu se moc neobjevuje, ale BMW, Mergl a koncern to je samej Lemforder..

Odesláno
Ahoj

Dokázal by jsi mi podle VIN zjistit/poslat odkaz na:

Rozvody+vodní pumpu

spojku i se setrvačníkem

VIN:VF36ERHRG21343610

Díky Honza

Ahoj, přesný odkaz ti nepošlu, protože máme online katalog, čili nejde z nich posílat odkaz. Udělám nabídku:

Rozvody řemen + 2x kladka + šrouby - INA 1700 kč (momentálně vyprodáno), SKF 1925 Kč, Original Peugeot 2085 Kč

Vodní pumpa Graf - 726 Kč

Spojka LUK 3640 Kč, setrvák LUK 6396 Kč.

jarda

Odesláno
tak dnes zaplaceno,jsem zvědavej jestli to bude zítra na účtu(možná to už je když je to stejná banka-KB) a jestli se to bude zítra odesílat

Jop zítra by to mělo odcházet..

Odesláno

ahoj, vies mi prosim pozret co by u teba stala rozvodova sada s vodnou pumpou pre P307, 1.4 55kW r.v. 2001?

VIN: VF33CKFWB82149803

A co by stala doprava na Slovensko?

Dakujem.

Odesláno
ahoj, vies mi prosim pozret co by u teba stala rozvodova sada s vodnou pumpou pre P307, 1.4 55kW r.v. 2001?

VIN: VF33CKFWB82149803

A co by stala doprava na Slovensko?

Dakujem.

Ahoj,

rozvody INA 1193 Kč, SKF 1302 Kč, vodní pumpa s těsněním Graf 588 Kč. Doprava na SK kurýrem DPD na dobírku 300 Kč.

jarda

Odesláno

tak všechno dorazilo jako obvykle ;) klasika všechno v pohodě jenom DPD to protáhlo o 47 min(zvažoval jsem podání reklamace-a pořád zvažuji je to služba za kterou platím) přišla sms,že to dorazí 12:00-15:00 a dorazilo to 15:47-nemusím sedět doma celý den :grr ale za to badisak nemůže . . .

badisak forever :papa maximální spokojenost

[upravil dne 10/1/14 18:23 od Gabriel 307]

Odesláno

Ahoj,

rozvody INA 1193 Kč, SKF 1302 Kč, vodní pumpa s těsněním Graf 588 Kč. Doprava na SK kurýrem DPD na dobírku 300 Kč.

jarda

Diky moc, ktora znacka je lepsia? ci je to jedno? :-)

Platit sa da u teba prevodom, paypalom, alebo ako?

Odesláno
tak všechno dorazilo jako obvykle ;) klasika všechno v pohodě jenom DPD to protáhlo o 47 min(zvažoval jsem podání reklamace-a pořád zvažuji je to služba za kterou platím) přišla sms,že to dorazí 12:00-15:00 a dorazilo to 15:47-nemusím sedět doma celý den :grr ale za to badisak nemůže . . .

badisak forever :papa maximální spokojenost

[upravil dne 10/1/14 18:23 od Gabriel 307]

:super

Odesláno

Ahoj,

jarda

Diky moc, ktora znacka je lepsia? ci je to jedno? :-)

Platit sa da u teba prevodom, paypalom, alebo ako?

Tak podvědomě je lepší SKF, ale je to jedno. Dá se platit dobírkou nebo převodem. V případě převodu je dopravné 200 Kč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...