Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nové autodíly nejen pro Peugeot a Citroen atd. - SLEVA až 70 % Z MALOOBCHODU!! VŠE NOVÉ SE ZÁRUKOU A DOKLADEM!

Recommended Posts

Odesláno
před 3 hodinami, martincihak napsal:

Prasklou žárovku jsem ještě neměl, tak vůbec netusim, ale asi se nic nerozsviti. Každopádně jsem myslel, že jsi lepší kouzelník, na netu jsem viděl o 500,- levnější. Neměl bys tam ještě něco jiného? To pětikilo bych investoval spíše do podvozku :)

Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk

Ahoj, u tažných je to špatné, je tam malý prostor pro marži, u běžných dílů, mám prostor třeba 2x-3x větší než tady. Levnější leda SVC, které za pár let shnije, ale bohužel ho nedělám.

Odesláno

PS: umím ještě steinhow, který by byl o cca 500 Kč levnější, ale bohužel nemá ho dodavatel skladem a hlavně by tam mohl být problém s přihlášením

Odesláno

Děkuji moc za snahu, ale ve finále ušetřím 1000kč, když tažné objednám jinde, ale to nevadí, potřeboval bych nějaké díly podvozku:

Peugeot 306 Break 1.6 65 kW VF37ENFZE32703080 r.v.1999

- 2 ks stabil. tyček meyle

- PP kolo mi vibruje a tak potřebuji homokinetický kloub (nedávno měněná manžeta, ale náplň je nutná a asi i pojistné kroužky)

- Veškeré silentbloky pro stabilizační tyč i ty dva co jsou v ramenu kromě čepu

- Těsnění víka ventilů

P.S.: Kdybych byl přes svůj rozpočet tak něco nechám na jindy. Díky moc

Odesláno
před 2 hodinami, mjtwister napsal:

Ahoj
Byly by ještě k sehnání přední světla na Peugeot 406 r.v. 2004? A za kolik? Ale jen Bosch nebo Magneti,  né Depo a podobně.

Díky

Ahoj, Bosch 1720 Kč ks, ale bohužel dodavatel je momentálně nemá. Termín mi nedal.

Odesláno
před 7 hodinami, martincihak napsal:

Děkuji moc za snahu, ale ve finále ušetřím 1000kč, když tažné objednám jinde, ale to nevadí, potřeboval bych nějaké díly podvozku:

Peugeot 306 Break 1.6 65 kW VF37ENFZE32703080 r.v.1999

- 2 ks stabil. tyček meyle

- PP kolo mi vibruje a tak potřebuji homokinetický kloub (nedávno měněná manžeta, ale náplň je nutná a asi i pojistné kroužky)

- Veškeré silentbloky pro stabilizační tyč i ty dva co jsou v ramenu kromě čepu

- Těsnění víka ventilů

P.S.: Kdybych byl přes svůj rozpočet tak něco nechám na jindy. Díky moc

Ahoj, jasný chápu, jak říkám, jsem omezen ve výrobcích a v marži na tažákách. Prosímtě něco tedy levnějšího nebo kvalitnější, krom těch tyček. Sorry byl jsem mimo firmu pul dne, doháním.

Odesláno

Něco co hlavně vydrží nějaký ten pátek. Taková střední třída :) necham si rád poradit na čem nesetrit a na čem tolik nezáleží

Odesláno
před 12 hodinami, martincihak napsal:

Něco co hlavně vydrží nějaký ten pátek. Taková střední třída :) necham si rád poradit na čem nesetrit a na čem tolik nezáleží

VF37ENFZE32703080

tyčka stabu 5087 42 - 242 Kč ks

kloub nesehnatelný máš tam 29 z ABS, tyto klouby se nedodávají - jedině celou poloosu, jaká strana?

těsnění víka Corteco 62 Kč

guma stabu 5094 79 - Sasic 69 Kč ks

silenty ramen

přední 86 Kč ks - potřeba 2 ks

zadní 229 Kč

Meyle

Jarda

• O 2 týdny později...
Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

Ahoj, poptavam nejake dobre komplet brzdy na moje Mondeo MK IV 2.2tdci, rv 1/2011, 147kW. Kotouce+ desky predek zadek :).

Moje predstava je ATE, Zimmermann, Brembo, a podobne znacky. Klidne tady nebo do SZ. Dekuji.

A jeste shanim novy rozdelovac na KL nebo KF motor Mazda.

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno
před 2 hodinami, Scratch napsal:

Ahoj, poptavam nejake dobre komplet brzdy na moje Mondeo MK IV 2.2tdci, rv 1/2011, 147kW. Kotouce+ desky predek zadek :).

Moje predstava je ATE, Zimmermann, Brembo, a podobne znacky. Klidne tady nebo do SZ. Dekuji.

A jeste shanim novy rozdelovac na KL nebo KF motor Mazda.

Ahoj,

tady ti nepomůže ani svěcená voda :)  S tím se nedá jezdit normálně, sám ho mám a dávám mu kvalitně na prdel  a odrovnal jsem už asi 3 kotouče :)

Přední kotouč vše s nátěrem ATE 1419 Kč, Brembo 1146 Kč, Textar (nejsou ted) 1287 Kč, Zimmer 1229 Kč, Zimmer vrtaný 1906 Kč

Zadní Kotouč vše s nátěrem ATE 1220 Kč, Brembo 981 Kč, Textar 899 Kč, zimmer 927 Kč

sada desek předních ATE 1197 Kč, Brembo 886 Kč, Textar 921 Kč, Zimmer 1162 Kč

sada desk zadních ATE 950 Kč, Brembo 995 Kč, Textar 650 Kč, zimmer 787 Kč

Ta mazda v jakém to je modelu?

Jarda

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...