Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Asi to tu pročistím a bude klid , stejně je to všechno :xvul a pěkně jste Petře sprasili vlákno....:aut

Zrovna u tebe Radku , takové přísného na pravidla se u toho hooodně divím....že?Nemám pravdu?

[upravil dne 27-7-12 14:45 od Přema]

Odesláno
Asi to tu pročistím a bude klid , stejně je to všechno :xvul a pěkně jste Petře sprasili vlákno....:aut

Zrovna u tebe Radku , takové přísného na pravidla se u toho hooodně divím....že?Nemám pravdu?

[upravil dne 27-7-12 14:45 od Přema]

Co ma tohle s pravidlama?
Odesláno

Jasně, ty s tím začneš v tomhle vlákně, a pak setřeš mě pro nic. Vubec se to mě nedotklo, to za prvé, a za druhý za tohle bych asi nikoho neseknul, a za třetí timto v tomhle vlakně končím, pokud ho někdo Petře sprasil tak jsi to byl ty těmahle přispěvkama který jsou totalně offtopic:roker

Odesláno

Mě se to líbí! Teda alspoň na mém autě, barvu si sice úplně netrefil ale za ani za tuhle \"pink\" bysem se nezlobila :D

P.S. Za mě vklidu, alspoň mi to tu trochu žije a Přemovi jsem psala OT abych do něj trošku rejpla, vím že to má pěkné:)

[upravil dne 27/7/12 15:45 od Nanjua]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...