Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Uprava sania

Recommended Posts

Guest ollo2410
Odesláno

Zdravim,

dostal sa mi do ruk sportovy vzduchovy filter - hruska, a prave je cas kupit novy filter, tak rozmyslam ci kupit original a len vymenit alebo vyhodit cele povodne sanie a nejako tam napasovat tu hrusku.

Otazka: Ako ju nasadit, resp. kde? aby netahalo teply vzduch, alebo aby som nejako nezhorsil vykon motora.

Za rady vopred dakujem

Guest ollo2410
Odesláno

Dik, cital som to vlakno. Skorej mi islo o to ci uz to tu niekto nema nahotovo urobene (a spravne fungujuce) a neposkytol by napriklad nejake foto + rady na co si dat pozor ;)

Guest ollo2410
Odesláno

No tiez sa mi viac pozdava len kupit novy filter a novu hadicu, ktora je trosku roz****na..

Odesláno

Buď koupit kvalitní sportovní filtr (KN a podobně) jako vložku do originál airboxu,nebo normální filtr a kašlat na to.Sportovní sání se zdá být sranda,ale většinou to dopadne tak že placebo efekt zvítězí a motor saje víc horkého vzduchu než je zdrávo :D

Samotné sání na výkonu to dá se říct nepoznáš,jen to změní trochu zvuk při sešlápnutí plynu....

Odesláno

Ak nevis co a ako tak bude lepsie ak si kupis kvalitny bavlneny filter do air boxu alebo len obyc....s bavlnou sa ti trosku zmeni zvuk pri selspanu ti plynu a bude motor lepsie dychat ale na vykone ani tuk.....a to same i so sportovym sanim ak to zle spravis tak auto pojde horsie ako so seriou alebo rozhasis krivku krutiaceho momentu :)

Odesláno

Pokud chceš lepší zvuk a slyšet klapku, tak si to tam dej.

Pokud to děláš z důvodu že to něčemu pomůže, tak se na to vykašli.

Bez dalších úprav to nemá význam.

Guest ollo2410
Odesláno

tak dik za rady ;)

islo mi len o vyuzitie toho kuzela :) ale vidim ze toho mozem viac pokazit ako vylepsit

idem si do obchodu pre papierovy :D

Odesláno

Ko sice nevim jak je vti presne robene bo som hovidel len trosku naobrazku .....inak mam lepsi napad kup si tu chukovinu do zapalovaca ktora ti simuluje zvuk neakej V8 ....proste super vychytavka len sa mi nechce hladat link :)

Odesláno

Ja som to myslel ako joke...

VTi nemá škrtiacu klapku (teda má ale je tam len pre prípad núdze a pri studenom motore trochu privrie...) takže preto ma napadlo, že ako by som ja tak asi počul klapku... :D

Odesláno

Pckaj jak ze nema klapku?? No tak to si musim kuknut jak ten motor je robeny :) alebo nahadz neake fotky lebo neako som mimo....ci to uz funguje ako diesel ze ovladas plynom cerpadlo palivove?? :) alebo su tam supatka??? :) o

Odesláno

Akurat idem di skoly tak nemam moc casu...takze sa mi hladat ani nechce :P ved daj neaky dobri link s ffotkami plus minus alebo popisane kde to je fajne moc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...