Guest ollo2410 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Zdravim, dostal sa mi do ruk sportovy vzduchovy filter - hruska, a prave je cas kupit novy filter, tak rozmyslam ci kupit original a len vymenit alebo vyhodit cele povodne sanie a nejako tam napasovat tu hrusku. Otazka: Ako ju nasadit, resp. kde? aby netahalo teply vzduch, alebo aby som nejako nezhorsil vykon motora. Za rady vopred dakujem Citovat
Guest ollo2410 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Dik, cital som to vlakno. Skorej mi islo o to ci uz to tu niekto nema nahotovo urobene (a spravne fungujuce) a neposkytol by napriklad nejake foto + rady na co si dat pozor Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Dobrá rada je v tomhle případě do toho nehrabat... [upravil dne 3/4/12 20:29 od koblih69] Citovat
Guest ollo2410 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 No tiez sa mi viac pozdava len kupit novy filter a novu hadicu, ktora je trosku roz****na.. Citovat
309GT Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Buď koupit kvalitní sportovní filtr (KN a podobně) jako vložku do originál airboxu,nebo normální filtr a kašlat na to.Sportovní sání se zdá být sranda,ale většinou to dopadne tak že placebo efekt zvítězí a motor saje víc horkého vzduchu než je zdrávo Samotné sání na výkonu to dá se říct nepoznáš,jen to změní trochu zvuk při sešlápnutí plynu.... Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ak nevis co a ako tak bude lepsie ak si kupis kvalitny bavlneny filter do air boxu alebo len obyc....s bavlnou sa ti trosku zmeni zvuk pri selspanu ti plynu a bude motor lepsie dychat ale na vykone ani tuk.....a to same i so sportovym sanim ak to zle spravis tak auto pojde horsie ako so seriou alebo rozhasis krivku krutiaceho momentu Citovat
masterjj Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Pokud chceš lepší zvuk a slyšet klapku, tak si to tam dej. Pokud to děláš z důvodu že to něčemu pomůže, tak se na to vykašli. Bez dalších úprav to nemá význam. Citovat
Guest ollo2410 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 tak dik za rady islo mi len o vyuzitie toho kuzela ale vidim ze toho mozem viac pokazit ako vylepsit idem si do obchodu pre papierovy Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Stacilo nastudovat riadne tie vlakna co uz su tu a nie zakladat dalsie zbyticne vlakno Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Aj ja chcem slyšet klapku... čo mám robiť? :aut Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Myslíš že by mi to na VTičku pomohlo... Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ko sice nevim jak je vti presne robene bo som hovidel len trosku naobrazku .....inak mam lepsi napad kup si tu chukovinu do zapalovaca ktora ti simuluje zvuk neakej V8 ....proste super vychytavka len sa mi nechce hladat link Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Ja som to myslel ako joke... VTi nemá škrtiacu klapku (teda má ale je tam len pre prípad núdze a pri studenom motore trochu privrie...) takže preto ma napadlo, že ako by som ja tak asi počul klapku... Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Pckaj jak ze nema klapku?? No tak to si musim kuknut jak ten motor je robeny alebo nahadz neake fotky lebo neako som mimo....ci to uz funguje ako diesel ze ovladas plynom cerpadlo palivove?? alebo su tam supatka??? o Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Akurat idem di skoly tak nemam moc casu...takze sa mi hladat ani nechce ved daj neaky dobri link s ffotkami plus minus alebo popisane kde to je fajne moc Citovat
Cinicman Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Čítaj zatiaľ správu PSA/BMW: http://www.psa-peugeot-citroen.com/document/presse_dossier/PK_PSA_BMW1103281940.pdf ...a ostatné si hľadaj v škole aj tak sa tam nudíš... :aut Citovat
winco Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Nevim do akej si chodil skoly ty ale tak teraz akurat nemam moc casu...no si to teda nastudujem..a ze kamarat ani neporadi :-D :-D :-D :-D :-D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.