Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

budes mít v háji ten spínač mě to po výměně čidla dělalo taky jak píšeš JOozino, mě stačil do toho spínače stříknout kontaktol a procvakai a vrátit zpět .

Odesláno

když mluvíte o spínači tak se mi nedávno na dálnici stala taková věc... ukazoval jsem známému omezovač a když jsem ho chtěl ve 120 kmh vypnout sešlápnutím pedálu až na podlahu, tak pak vyskočila chyba tepomatu, vypl se a dokud jsem nevypl motor tak se semnou páčka vůbec nebavila :D

Odesláno

nechapem co sa moze pokazit na tom spinaci..rozobral som ho, je tam pruzinka a par somarin..ak sa nezlomi, tak tam sa nema co pokazit..dnes som ho vybral vycistil, chybu mi opat hlasi..predpokladam ze mi odisla tentokrat lava strana soferova..v servise mi hovorili ze dost casto sa stane ze ked sa vymeni na jednej strane cidlo, ochvilu odide na opacnej strane..a nevedia si to vysvetlit ze preco, kedze to na seba nema ziadny súvis

Odesláno

Joozino: to bylo na Adama.

Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo ve spínačích. jsou tam spínací a rozpínací kontakty a pokud nemá správný stav spínačů brzda - plyn -spojka? tak to může dávat chybu. Na diagnostice jste se dívali, jak chodí stavy od těch spínačů na pedálech?

Odesláno
když mluvíte o spínači tak se mi nedávno na dálnici stala taková věc... ukazoval jsem známému omezovač a když jsem ho chtěl ve 120 kmh vypnout sešlápnutím pedálu až na podlahu, tak pak vyskočila chyba tepomatu, vypl se a dokud jsem nevypl motor tak se semnou páčka vůbec nebavila :D

Vítej v klubu :D:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno
myslis ten brzdovy spinac ?

a vlastne aky princip ake prepojenie ma vlastne ten spinac ?

[upravil dne 23/4/12 21:54 od Joozino]

ano myslel jsem brzdový on může pracovat i dobře ale v kontaktech se ti opotřebením zvedne odpor au už je porucha na světě.

[upravil dne 7/5/12 09:24 od bart.lbc]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...