Joozino Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 poskodenie ? myslis toho noveho čidla ? ...noo pozeral som ten veniec, ocistil som ho Citovat
bart.lbc Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 budes mít v háji ten spínač mě to po výměně čidla dělalo taky jak píšeš JOozino, mě stačil do toho spínače stříknout kontaktol a procvakai a vrátit zpět . Citovat
Joozino Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 myslis ten brzdovy spinac ? a vlastne aky princip ake prepojenie ma vlastne ten spinac ? [upravil dne 23/4/12 21:54 od Joozino] Citovat
Joozino Odesláno 23. duben 2012 Odesláno 23. duben 2012 adame : pri montazi urcite nie..dal som si na tom záležať.. Citovat
adam.bogocz Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 když mluvíte o spínači tak se mi nedávno na dálnici stala taková věc... ukazoval jsem známému omezovač a když jsem ho chtěl ve 120 kmh vypnout sešlápnutím pedálu až na podlahu, tak pak vyskočila chyba tepomatu, vypl se a dokud jsem nevypl motor tak se semnou páčka vůbec nebavila Citovat
Joozino Odesláno 24. duben 2012 Odesláno 24. duben 2012 nechapem co sa moze pokazit na tom spinaci..rozobral som ho, je tam pruzinka a par somarin..ak sa nezlomi, tak tam sa nema co pokazit..dnes som ho vybral vycistil, chybu mi opat hlasi..predpokladam ze mi odisla tentokrat lava strana soferova..v servise mi hovorili ze dost casto sa stane ze ked sa vymeni na jednej strane cidlo, ochvilu odide na opacnej strane..a nevedia si to vysvetlit ze preco, kedze to na seba nema ziadny súvis Citovat
Agrafik Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Joozino: to bylo na Adama. Vůbec bych se nedivil, kdyby to bylo ve spínačích. jsou tam spínací a rozpínací kontakty a pokud nemá správný stav spínačů brzda - plyn -spojka? tak to může dávat chybu. Na diagnostice jste se dívali, jak chodí stavy od těch spínačů na pedálech? Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 když mluvíte o spínači tak se mi nedávno na dálnici stala taková věc... ukazoval jsem známému omezovač a když jsem ho chtěl ve 120 kmh vypnout sešlápnutím pedálu až na podlahu, tak pak vyskočila chyba tepomatu, vypl se a dokud jsem nevypl motor tak se semnou páčka vůbec nebavila Vítej v klubu :D:D Citovat
adam.bogocz Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Agrafik: jj, na dia jsme se na pedál dívali, protože jsem tam měl kdysi chybu o pedálu... koblih69: aha, takže ty taky jo mě to zatím udělalo pouze jednou Citovat
koblih69 Odesláno 25. duben 2012 Odesláno 25. duben 2012 Viz nedávné téma o omezovači... překlenutím odporem jsem to přivedl k životu, ale občas to stejně vyskočí. Dokud to nebude dělat často tak na to kašlu. Citovat
bart.lbc Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 myslis ten brzdovy spinac ? a vlastne aky princip ake prepojenie ma vlastne ten spinac ? [upravil dne 23/4/12 21:54 od Joozino] ano myslel jsem brzdový on může pracovat i dobře ale v kontaktech se ti opotřebením zvedne odpor au už je porucha na světě. [upravil dne 7/5/12 09:24 od bart.lbc] Citovat
Joozino Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 dobre, a ako zistim ze je chyba v konektoroch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.