unite Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Ahoj, potřeboval bych radu s uchycením předních mlhovek. Když jsem dal dohromady elektriku , zjistil jsem , že v tom předním nárazníku nejsou záslepky, ale že je to v jednom kuse. Zároveň tam nejsou žádné příchytky na ty mlhovky. To musí být nárazník, který je na to dělaný ??? Nebo existuje nějaký držák. Díky za info Citovat
Ferry Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 jo, musi na to byt naraznik, ktery ma zezadu z vyroby uchytky nebo to tam nejak nabastlit (prynytovat nejaky samodomo plechovy drzak a k tomu prisroubovat) Citovat
unite Odesláno 2. duben 2012 Autor Odesláno 2. duben 2012 toho jsem se bal. No nic, tak budeme rezat a laminatovat. Citovat
PAJA106 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 Taky mám nelakovaný bez úchytů a díru jsem vyvrtal a odřezal a potom je v půlce solidní hrana, na kterou jdou krásně přidělat držáky, kdysi se to tu už řešilo a dával jsem i fotky. Citovat
JimBeem Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Já mám sice nárazník s přípravou, ale chybí mi ještě natáhnout kabely od podběhu k mlhám a relátko mě chybí Hledal sem na netu, ale žádné sem nedohledal, se snad ani neprodávají, krom peugeotu?! Citovat
Ferry Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 to JimBeem relatko by melo jit i to,co ti Terka poslala nebo cim myslis, ze se lisi, ja bych to zluty rele doma asi taky nasel, ma jen jeden prepinaci vyvod navic, jinak je stejny jak to zeleny co mas Citovat
JimBeem Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 to JimBeem relatko by melo jit i to,co ti Terka poslala nebo cim myslis, ze se lisi, ja bych to zluty rele doma asi taky nasel, ma jen jeden prepinaci vyvod navic, jinak je stejny jak to zeleny co mas Ferry je mi jasný, že se dá použít, ale když tam mám origo patici i s vodiči, tak by mě šla buď jenom kontrolka na budíkách, nebo jenom mlhy a kontrolka ne. Záleží jak by vyšel kotakt v patici Leda, že bych udělal v patici natvrdo klemu. Citovat
unite Odesláno 3. duben 2012 Autor Odesláno 3. duben 2012 Ja jsem dneska ty kryty mlhovek vyriznul skalpelem. Asi za pul hodky to bylo hotovy. Na ty lemy na narazniku jsem koukal , sundam naraznik a jdu do toho. Elektriku jsem si docela uzil. Sehnal jsem si packu i s mlhovkama. Pak nastal problem, nasel jsem si vyvod z packy na rele ( zluta patice ) Ovsem na to rele to neslo. Asi po hodine jsem nasel za pojistkovou a releovou deskou jeden nezapojeny konektor , kde se musi propojit dva vyvody. Pak to teprve pujde na spinani relatka. V pojistkovce u motoru se musi dat pojistka a pak jenom najit, kde jsou ty draty od kontaktu rele. Ja je tam nemel , nasel jsem je nezapojeny nekde pod pojistkovkou u motoru. Jeste me napada. To rele musi mit spinane dva vyvody , nesmi byt prepinaci . Jeden jde na palubovku , na zarovku( tu jsem musel doplnit ) a ten druhy jde zpatky na packu. Zrejme stare zapojeni. Ten jsem ustrihnul a napojil na rezervy, ktere vedou k motoru. Jestli se k tomu dostanu , tak to vyfotim...... [upravil dne 3/4/12 20:59 od unite] [upravil dne 3/4/12 21:02 od unite] [upravil dne 4/4/12 06:21 od unite] Citovat
JimBeem Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tak Já se dneska dokopal, skusit to relé osadit. Musel sem vytáhnout ten 3pinovej konektor na bočník a propojit ho. Jedna kombinace je a přídavné dálky a druhá je na přední mlhovky. Takže výsledek je, že relé cvaká a kontrolka na budíkách nic... musím to proklemovat v patici, nebo sehnat relé Otázka na Unite: jak si dostal ten držák s relátkama a pojistkama ven? Je tam přístup jak k penězům Ony tam sou schovaný rezervy za tím držákem, něco sem tam podobného volným drátům nahmatal. Nevíš kam vedou, na kterém místě končí? je to ten druhej kulatej konektor pod baterkou? Citovat
unite Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 me se povedlo to pod tim volantem o 90 st otocit. Pak jsem se dostal na ten konektor a bylo videt na ten svazek, kde byly smotany ty rezervy. U me to byly barvy zelena a asi seda. Pak jsem je nasel vedle toho zaliteho konektoru u motoru, jak jsi psal, byla tam udelana takova nepochopitelna smycka. Kdyz jsem za to zatahal, tak ty konce vylezly z izolace. Citovat
unite Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 A mam to komplet, docela to slo , ale to pocasi , to je mazec. Citovat
Ferry Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 cim jsi to tam prilepil, ty drzaky ? sklolaminat ? [upravil dne 7/4/12 20:23 od Ferry] Citovat
unite Odesláno 7. duben 2012 Autor Odesláno 7. duben 2012 Nahore je takova hrana ( radil Paja106) , tak jsem tam jen udelal drzaky , ktere jsem do te hrany prisrouboval a dole jsem si vyhral s ohybanim plechu a kdyz byl nejak natvarovany , tak jsem ho prilepil tavnou pistoli a pak prejel laminatem na opravu lodi Ted jsem to za tmy zkousel a musim to jeste naklopi vic do dalky a trochu stahnout do silnice. Jinak dobry. Citovat
PAJA106 Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Na té mlhovce máš stavěcí šroub a na STK ti za 20 na pívo seřídí světla přímo na regloskopu, já to řešil touto cestou. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.