Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V zime som zvysenej spotrebe nevenoval pozornost, jazdil som kratke trasy a casto sa motor aj tyzden nezahrial, neriesil som...

Ale teraz som zistil, ze sa cosi muselo udiat, motor sa tak zvlastne trasie (je to pekne vidiet na hornom plastovom kryte :D), na volnobehu je nekludny. Napadli ma vstreky, skocil som do Peugeotu nech mi ich pozru aspon na dia, povedali ze vsetky vstreky su OK.

Druha vec a ta ma trapi viac, dost mi zacalo piskat turbo, hlavne 2200 - 2400ot/min, znie to ako riadny sportak, auto taha stale rovnako, ale ohromne mi vyskocila spotreba, nedokazem ju dat pod 7l/100 a to som sa fakt snazil (naposledy 200km kludnou jazdou po okresnych cestach) :( ... moze mat turbo tento vplyv na spotrebu?

mimochodom - minuly tyzden novy olej, vzduchovy aj palivovy filter, vycistena vaha vzduchu (hold, zacala sezona :D).

Odesláno

asi bych jako vzdy veril strakimu...

Dle diagnostiky jsem taky mel vstriky v lepsi pulce jejich tolerance....

A kdyz jsem je vyhodil z auta a poslal na stolici k Boschum, tak jsem se nestacil divit...

[upravil dne 1/4/12 19:37 od h4wk3y]

Odesláno
asi bych jako vzdy veril strakimu...

Dle diagnostiky jsem taky mel vstriky v lepsi pulce jejich tolerance....

A kdyz jsem je vyhodil z auta a poslal na stolici k Boschum, tak jsem se nestacil divit...

[upravil dne 1/4/12 19:37 od h4wk3y]

Otázkou je jak moc si chtěli v Boschu vydělat:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...