Qcko Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 V zime som zvysenej spotrebe nevenoval pozornost, jazdil som kratke trasy a casto sa motor aj tyzden nezahrial, neriesil som... Ale teraz som zistil, ze sa cosi muselo udiat, motor sa tak zvlastne trasie (je to pekne vidiet na hornom plastovom kryte ), na volnobehu je nekludny. Napadli ma vstreky, skocil som do Peugeotu nech mi ich pozru aspon na dia, povedali ze vsetky vstreky su OK. Druha vec a ta ma trapi viac, dost mi zacalo piskat turbo, hlavne 2200 - 2400ot/min, znie to ako riadny sportak, auto taha stale rovnako, ale ohromne mi vyskocila spotreba, nedokazem ju dat pod 7l/100 a to som sa fakt snazil (naposledy 200km kludnou jazdou po okresnych cestach) ... moze mat turbo tento vplyv na spotrebu? mimochodom - minuly tyzden novy olej, vzduchovy aj palivovy filter, vycistena vaha vzduchu (hold, zacala sezona ). Citovat
Vítek1 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 klidne jsi mohl cistenim podelat tu vahu vzduchu [upravil dne 1/4/12 13:37 od Vítek1] Citovat
Qcko Odesláno 1. duben 2012 Autor Odesláno 1. duben 2012 To bolo uz pred cistenim ... a cistim ju vzdy rovnako sprayom na to urcenym, ziadne dotykanie, ani povlak Citovat
banan1987 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 hmm to je zaujimave ja mam kombinovanu 7l/100km.. ale to mu nakladam stale.. Citovat
h4wk3y Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 asi bych jako vzdy veril strakimu... Dle diagnostiky jsem taky mel vstriky v lepsi pulce jejich tolerance.... A kdyz jsem je vyhodil z auta a poslal na stolici k Boschum, tak jsem se nestacil divit... [upravil dne 1/4/12 19:37 od h4wk3y] Citovat
chuck11 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 asi bych jako vzdy veril strakimu... Dle diagnostiky jsem taky mel vstriky v lepsi pulce jejich tolerance.... A kdyz jsem je vyhodil z auta a poslal na stolici k Boschum, tak jsem se nestacil divit... [upravil dne 1/4/12 19:37 od h4wk3y] Otázkou je jak moc si chtěli v Boschu vydělat:nevim Citovat
h4wk3y Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 aa jeeeje... nebud takovy pesimista... rozdil po oprave je znat... a rozhodne to bylo levnejsi nez nove vstriky... Citovat
Vítek1 Odesláno 2. duben 2012 Odesláno 2. duben 2012 h4wk3y co ti menili? v cem je znat rozdil? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.