Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Poprosil bych o zkušenosti s grilem na zahradu,mám žulovej kámen na oheň a ten mi vyhovuje,ale jde o to když si chci dát maso sám nebo s manželkou a nechce se mi kvůli 5 minutám grilování hodinu topit,nebo není počasí,nebo příjde návštěva a potřebuju něco rychle udělat,takže topení a uhlíky nepřipadají v úvahu....

Elektrický gril jsem zavrhl ten jsem měl a ten nechci

Libil by se mi plynový,ale jsou 2 druhy :

Lávový tam se musí měnit ty kameny a nevím jak dlouho vydrží

a přímý ohřev roštu nebo litinové plotny přes hořáky.

něco takového

http://www.levneelektro.cz/p156800-grilovani-vareni-peceni-smazeni-campingaz-adelaide-3-classic-l

co máte doma vy a jaké máte zkušenosti a co by jste doporučili?

Odesláno

Používáme tenhle kulatý gril,včera jsem akorát jeden koupil,protože nám povolili konečně na balkoně grilovat,jinak už jsem ho kupoval,je to tři roky zpátky,ale po tom,co jsem ve smlouvě k bytu našel,že je absolutní zákaz grilování,tak jsem ho dal rodičům.

Ty taky grilovali jako ty,rozdělat oheň,pak uhlí a tak,tak nějak je to nebavilo,tak grilovali tak 4x do roka.Teď s tím kulatým vždy,když je teplo a neprší.Dá se krásně udržovat,tuk a ostatní steče dolu do mističky s vodou.

Jo a maso je krásně opečené i shora,jelikož ten vzduch se v té kouli nějak točí či co,prostě paráda.Ty lávové mě nějak neoslovily,jsou levnější,ale pak ve finále dražší,kdyš spočítáš ty šutry a tak.

Guest Scratch
Odesláno

drz se kamenu a radsi obetuj par minut casu, nez si kupovat predrazeny plynovy chemicky sracky.

Radsi k tobe zajedu, posedim u ohenku a pokecame, nez me poctit jidlem z plynu za 5 minut..............:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik:blicismajlik

Odesláno

hele neblej mi tady nebo uvidíš:bacha:bacha,to je jasný když je víc lidí tak kámen je jasná volba,ale jak říkám když mám večer chut na flakotu tak abych kolem toho nemusel hodinu lítat a udělat si maso obden na terase

Guest Scratch
Odesláno

kdyz mam chut na flakotu, tak si udelam poctivy ohen,

.........................................................................

kdyz mam chut na sracku, jdu k sousedum na plynovy gril, do mekace, do kfc, k cinanum, do pizzerie, do jicinevsi, ale poctivemu masu na poctivem drivi se nic nevyrovna :)

Odesláno

kdyz mam chut na sracku, jdu k sousedum na plynovy gril, do mekace, do kfc, k cinanum, do pizzerie, do jicinevsi, ale poctivemu masu na poctivem drivi se nic nevyrovna :)

ať žijou karcinogeny :D:D:D

V tom grilu můžeš použít i lávové kameny,které až se ti nahřejou \"plyn\" vypneš a máš jakoby poctivý oheň

Odesláno

chuck 11 a jsi spokojenej?bomba 10kg vydrží na sezonu?

Scratch:Hele když ti maso udělá někdo na plynovým a dájí se tam přidávat ty aromata tak se vsadím že na 100%nepoznáš jestli je maso z ohně nebo plynu!:P:P

Odesláno

ať žijou karcinogeny :D:D:D

V tom grilu můžeš použít i lávové kameny,které až se ti nahřejou \"plyn\" vypneš a máš jakoby poctivý oheň

:super:super:super

Scratch neměl nikdy maso z plynovýho grilu tak o tom nemá páru!

Odesláno

spokojenost naprostá,ta bomba ti na tu sezonu v klidu vydrží.Před 3-4 roky kdy jsem ten svůj pořizoval byla cena jednou tak velká,ale je to trochu jiný typ než jsem posílal:roll

Guest Scratch
Odesláno

chuck: a plyn je asi absolutne zdravej......kor kdyz si to bude delat na lavovem, tak to uz rovnou muze roztopit drevo, jo a nezapomenout podlit tekutym podpalovacem :blicismajlik

Charlie: mel jsem maso na plynu, ale kdyz vidim, ze pises, ze pridavas aromata, tak uz se s tebou o grilovani nema smysl bavit

Ale je to tvuj boj :)

kazdopadne kamarad ma obdobny campingaz, mrska na tom nejaky maso kazdou chvili a je spokojeny.

[upravil dne 3/4/2012 06:30 od Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...