tutiss Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Cau! chcem sa spytat na vas nazor.Pred necelymi 2 mi rokmi som menil tycky stabizacne na prednej naprave.Prejavovalo sa to tak ze pri prechode cez nerovnosti to klepalo .Teraz mi to zacalo zas .Je mozne ze by to boli znova tie tycky? Klepe to tak isto ako vtedy.Neviem ako sa to skusa ze co to robi , ci treba koleso nejak pohybat alebo co?Odchadza to tak skoro? Uz po necelych 2 rokoch?cca 25000 km?Dakujem za vase odpovede. Citovat
MatrixChose Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Tak to si můžeš ještě pískat, co by jsi chtěl od věci za cca 500,-? Citovat
Durii Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 no zalezi aku sisi kupil znacku ale ano odchadza aj po 20tis km ... ja mam teraz meyle HD uz je na nich 25tis a neni poznat .. jedna ale stala 22e Citovat
jarda-406 Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 Nemusejí to být stabilizační tyčky. Nejdřív se podívej na kulové čepy spodních ramen. Potom teprve na uložení předního stabilizátoru, uložení tlumičů pérování, tyčky řízení a silenbloky motoru popř. převodovky. Citovat
kovi Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 jojo, taky jsem tento týden měnil jednu tyčku po necelých 2 letech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.