Přejít na obsah

jarda-406

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Praha
  • Stát
    Česká republika

jarda-406's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Máš pravdu. Štábní úprava úplně na prd. Kaji se.
  2. Nádherný inzerát jedné pracovní agentury. Název pozice: AUTOMECHANIK Popis: Co vás čeká Čeká na vás Moderní čisté prostředí v open space dílně v teamu asi 10 lidí a zajímavá práce pro zajímavou klientelu s Americkými automobili kde se staráme o ůdržbu servis a tuning od nových až po staré veterány ,naší specializací jsou i automatické převodovky které jsou nedílnou součástí naší práce jako ůdržba mustangů která naše firma pronajímá pro potěšení zákazníků. Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít Uvítáme nejraději již někoho s praxí v oboru smyslem pro pořádek a kolektivní práci ale nebráníme se ani objevit nový talent pokud prokáže to správné zapalení pro věc a shopnost se rychle učit. Výhodou bude, pokud budete umět 1,pokud budete mít skušenost samostatně pracovat na projektech a zakázkách které vam budou zadány , 2,. pokud budete mít vlastní základní výbavu profesiálního nařadí(popřípadě vám firma zajistí to zprávné za výhodných podmínek splácení) Co vám můžeme nabídnout Naízíme možnost vypracovat se i ze zakladního oboru automechanik na specialistu v oboru diagnostika,autoelekrika ,automatické převodovky ,ůpravy výkonů motorů atd,Také v práci v teamu kde nejsou zavedené konvence běžných servisů kde chybý individuální přístup k zákazníkovi ale i také v zaměstnaneckém prostředí a s toho plynou i výhody vstříctnosti k životním potřebám zaměstnanců ale jiných výhod vycházejícich z našeho oboru.
  3. jarda-406

    Za kolik tankujete?

    Třebechovice, Benzina nafta 27,90 Kč.
  4. jarda-406

    Výmena vodného čerpadla

    Ten, kdo tento motor nikdy nedělal, tak by se do opravy neměl pouštět. Největším úskalím je precizní seřízení vaček. Jinak hrozí propálení všech čtyř katalyzátorů!
  5. jarda-406

    Výmena vodného čerpadla

    Stejný motor se dával do Renaultů pod označením L7X. Vodní pumpa je v rozvodech a tím je řečeno všechno. Novou vodní pumpu, sadu rozvodů, sadu klínového řemenu a samozřejmě novou chladící kapalinu. Bude to velice drahá a časově náročná oprava.
  6. jarda-406

    Turbo 1.9 TD

    Jestliže je slyšet turbo, tak to není normální. Regulace je možná, ale musíš vědět honoty. Udělat něco, o čem nic nevíš, nemá cenu. Jenom bys to mohl ještě víc pohnojit. Jak píšeš \"táhlo s baňkou\" je omezovací ventil, který chrání turbo před přetočením.
  7. jarda-406

    tycky predna naprava

    Nemusejí to být stabilizační tyčky. Nejdřív se podívej na kulové čepy spodních ramen. Potom teprve na uložení předního stabilizátoru, uložení tlumičů pérování, tyčky řízení a silenbloky motoru popř. převodovky.
  8. Jestli můžu doporučit, tak bych volil kotouče a desky od Ate nebo Textar. Když brzdy, tak pořádné! Vzhledem k váze a rychlosti vozu. V současnosti mám na celém autě Ate. Jsem maximálně spokojený. Cena za díly nemusí být až tak vysoká, když se použije dobrá zákaznická sleva u daného prodejce dílů.
  9. jarda-406

    nemuzu nastartovat 2.1TD12V

    dobrmik - odkud bere ŘJ informaci o poloze klikové hřídele? Když něčemu nerozumím, tak se musím zeptat odborníka. Dík za odpověď.
  10. jarda-406

    nemuzu nastartovat 2.1TD12V

    Tento motor má snímač klikovky, ale snímá ze setrvačníku. Dle servisboxu se jmenuje snímač otáček ob. čís. 1920 W9.
  11. jarda-406

    nemuzu nastartovat 2.1TD12V

    Doporučuji kontrolu rozvodů - základní nastavení, kompresní tlaky, snímač klikovky, průchodnost katalyzátoru.
×
×
  • Vytvořit...