Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute 207-ckari,

uz ste skusali niekto z vas zhodit dole prednu masku? Uvazujem totiz, ze by som za tu mriezku v \"usmeve\" mojho p-gota namontoval sietku resp. tahokov ako ochranu chladica pred hmyzom a kamencekmi (nieco podobne sa tu uz riesilo, ale to sa tykalo P407). Mam tu novsiu masku, kde su hmlovky osadene viac na boku do tych ciernych plastov. Da sa to urobit aj v domacich podmienkach, alebo treba to radsej nechat na odbornikov? Ak to ide aj doma, tak ako - kde aky srob povolit a ako dat dole cely predny naraznik bez akejkolvek ujmy na nom ci hmlovkach resp. celom aute?

Dik

Odesláno

No my sme sa s Pipistrelom do toho aj púšťali ale nejak nezostal čas, tak sme nakoniec masku dolu nedávali...

Ja tú mriežku (ťahokov) plánujem v čo najbližšej dobe tiež, pretože mám úplne nové auto a chladič je ako keby prešiel vojnou hmyzu :bojim.

Podľa poslednej z polovice otestovanej teórie zhodenia masky je postup nasledovný:

1.) odskrutkovať všetky skrutky T20, ktoré sú zhora na čiernom plaste pod kapotou. (prechádza tadiaľ zámok kapoty)...

2.) zospodu masky sú na ľavej aj pravej strane dve skrutky, ktoré držia aj podblatník (myslím, že tiež T20)...

a vybrať zospodu smerom ku kolesám 1ks T-čkovej závlačky...

3.) takisto demontovať plastový podblatník (sú tam tiež T-čkové klipy/závlačky)...

4.) po demontáži podblatníka by si sa mal dostať k 2ks skrutkám s 8čkou hlavou, ktoré držia celú masku o plech blatníkov...

5.) potiahnuťím celej masky smerom k sebe a dolu by mala ísť vytiahnuť...

maska207.jpg

...ak som niečo opomenul, tak ma majstri určite doplnia, resp. to zistíš pri demontáži. :D

Odesláno

Po otvoreni kapoty su na narazniku 4 sroby. Nasledne zo spodu tiez ale neviem pocet :) Potom treba dat dolu podblatniky a na spoji blatnika a naraznika je na kazdej strane po 2 sroboch. Nasledne uz len odtiahnut naraznik a odpojit elektriku z hmloviek. Neviem ci by som tu mriezku daval prec a daval tam sietku. Bude vyzerat hrozne tuzersky, ale 100 ludi 100 chuti....

Odesláno

:D

Inak nič tuzerské tam z mojej strany nepôjde. Chcel by som tam dať čierny ťahokov/mriežku len aby som trochu ochránil chladič, pretože táto nová maska má strašnú dieru, viď foto:

20120316_162424.jpg

Odesláno
...Neviem ci by som tu mriezku daval prec a daval tam sietku. Bude vyzerat hrozne tuzersky, ale 100 ludi 100 chuti....

Mriezka ostane, ale za nu pojde tahokov... nejako takto:

Guest mischko11
Odesláno

veru mriezka respektive tahokov caka aj na mna v najblizsich mesiacoch len este sa rozhodnut pre vzor a velkost oka .....:)

• O 7 let později...
Odesláno

Menil tu niekto vetraciu mriezku v nárazníku?Ako je tam uchytena?Je to tam nejak natavene alebo priskrutkovane?Chcem to vymeniť a neviem co to obnasa

peugeot-207-5-06-predna-mriezka-naraznika.jpg

• O 11 měsíců později...
Odesláno

No neviem kámo už to mám dávno vymenené a bolo to tam natavene.....takže nie je to až tak jednoduché vymeniť..

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...