Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jo dá se to. Začni tím, že to u jednoho kraje vytáhneš ten zasunutý konec a opatrně začneš tu lištu odklánět od nárazníku. Pokud jí chceš ještě použít takjí nahřej, protože jak je ztvrdlá tak praská ta horní průhledná vrstva.

Odesláno

Aha, špatně jsem ti rozumněl - já myslel tu chromovou ... nicméně ta černá se vyndávám podobně stejným postupem, ale zase nahřát ať ti nepraskne někde lak. Myslím, že se tam dá zespoda sáhnout a pomoct těm západkám rukou. Ty to chceš přelakovat nebo co plánuješ?

Odesláno
Odesláno

no asi to striknu protoze v te liste mam i parkovaci senzor a nejsem si jist jestli se bez sundani narazniku dostanu ke spojce a sundavat se me vubec nechce, uz jsem ho mel dole dvakrat a hrozna prace obzvlast na zemi bez zvedaku. hur se snad na zadnim jinym aute nesundava

Odesláno

sundával jsem tu lištu z 406 breaka a to je porod na ty západky to drží jak svině a nejde to ven ,strčit pod to slabej nůž a páčit,jestli ji budeš zahazovat tak bych to neřešil ,ale pokud ji chceš použít,tak si užiješ jako já:grr:grr

Odesláno

je uplne seda hnusna flekata takze pokud uz pujde dolu tak pijde do kose ja vul to mel vymenit kdyz jsem delal senzory ale to jeste nebyla tak hnusna. Rikam zatim to zkusim striknout

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...