Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tommy002 : napr zadny znak som daval dole a nalepil som ho spatky ciernym dvojzlozkovym lepidlom ... drzi to perfektne, lepsie ako original, ten znak nemas sancu odtrhnut, jedine podrezat :) tym istym lepidlom som lepil aj RC pismena v predu co mam na maske ... takze z niecim takym ich nalep :)

Pepe206 : motor je stock , nie su € :roll na aute je iba podvozok :)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Tak po dlhej dobe som tu aj ja :)

Za ten cas sa par veci na RC pokazilo, par veci opravilo , par veci sa chysta spravit ....

Dnes sa nahodili zatmavene svetla :) Vyzera to fajn ... Este uvidim co spravim s prednym znakom a aj zadnym ... Predny pojde mozno do cierna, alebo aspon ramik, zadny bud ostane alebo pojde uplne prec a rozmyslam aj nad ciernymi smerovkami ....

post-40265-14109636011697_thumb.jpg

post-40265-14109636012398_thumb.jpg

:papa

Odesláno

radim.1008 : Znak aj zatial nechavam tak nakoniec :)

Idem sa pohrat so zadnymi svetlami , skusim ich tiez zatmavit, ako to bude vyzerat ...

Rejty : Nie ,,, inu farbu by som isto nedaval :) Ale ako som pisal, necham to zatial tak ...

kolmi : :) Diky ...

klonlukas : Diky ...

• O 3 měsíce později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Pribudli mensie zmeny vzhladu :)

- zatmavenie zadnych svetiel

- zatmavenie smeroviek

- zatmavenie prednej listy na narazniku

- zatmavenie ramiku na prednom znaku

- odstranenie zadneho znaku

hhhhhhhhhh_k_pia.jpg

kkkkkkkk_k_pia.jpg

Osobne som spokojny ako to teraz vyzera :cool: este pribudne jedna podstatna zmena , potom hodim foto :)

Co ma ale trapi je , ze ked som zhodil ten zadny znak, ostali tam po nom skrabance, necistoty a je tam proste vyblednuty lak v tvare znaku , je to proste vidiet .... Skusal som to uz 3x prelestit , ale nepomaha ... Nejaka rada ? Ale asi s tym nespravim uz nic , jedine dat mozno niekde profesionalne prelestit , lebo doma co to ja skusam, to je hovno :D

Odesláno

Přebrus to místo (i kousek dál) šmirglem hrubosti 2500 pod jarovou vodou. Pak to přelešti nějákou pastnou, já používám brusnou a leštící pastu Finixa.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...