Pepe206 Odesláno 2. duben 2013 Odesláno 2. duben 2013 pouze 2 litry jo dik a dělal si něco s motorem ???? Citovat
ericc64 Odesláno 2. duben 2013 Autor Odesláno 2. duben 2013 Tommy002 : napr zadny znak som daval dole a nalepil som ho spatky ciernym dvojzlozkovym lepidlom ... drzi to perfektne, lepsie ako original, ten znak nemas sancu odtrhnut, jedine podrezat tym istym lepidlom som lepil aj RC pismena v predu co mam na maske ... takze z niecim takym ich nalep Pepe206 : motor je stock , nie su € na aute je iba podvozok Citovat
ericc64 Odesláno 13. březen 2014 Autor Odesláno 13. březen 2014 Tak po dlhej dobe som tu aj ja Za ten cas sa par veci na RC pokazilo, par veci opravilo , par veci sa chysta spravit .... Dnes sa nahodili zatmavene svetla Vyzera to fajn ... Este uvidim co spravim s prednym znakom a aj zadnym ... Predny pojde mozno do cierna, alebo aspon ramik, zadny bud ostane alebo pojde uplne prec a rozmyslam aj nad ciernymi smerovkami .... Citovat
radim.1008 Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Nevypadá to špatně Jen bych znak nechal. Citovat
Rejty Odesláno 13. březen 2014 Odesláno 13. březen 2014 Mno ramček udelej zvlastni jinou barvou.. to to červený naruší a bude to uplne coool:) Citovat
kolmi Odesláno 14. březen 2014 Odesláno 14. březen 2014 Luxus... Vypadá to výborne. krasaveccc Citovat
klonlukas Odesláno 15. březen 2014 Odesláno 15. březen 2014 Vypadá to víc, než dobře, hlavně ta barva Citovat
ericc64 Odesláno 15. březen 2014 Autor Odesláno 15. březen 2014 radim.1008 : Znak aj zatial nechavam tak nakoniec Idem sa pohrat so zadnymi svetlami , skusim ich tiez zatmavit, ako to bude vyzerat ... Rejty : Nie ,,, inu farbu by som isto nedaval Ale ako som pisal, necham to zatial tak ... kolmi : Diky ... klonlukas : Diky ... Citovat
yamaha850 Odesláno 21. březen 2014 Odesláno 21. březen 2014 Konečne si sa \"vrátil\" a zasa je na čo pozerať a slintať Pekný mazlík:super Citovat
ericc64 Odesláno 27. červen 2014 Autor Odesláno 27. červen 2014 Na aute nic nove... Aspon fotku pridam Citovat
16tominox16 Odesláno 30. červen 2014 Odesláno 30. červen 2014 Parada...to mas z Cupry to lizatko?? ako si rozobral hmlovky??chystam sa do toho aj ja Citovat
ericc64 Odesláno 30. červen 2014 Autor Odesláno 30. červen 2014 Ano z cupry ... Rozobrat isli lahko ... Normalne nahriat po obvode tepl. pistolou a sklo srobovakom vylupit ... Citovat
ericc64 Odesláno 17. červenec 2014 Autor Odesláno 17. červenec 2014 Pribudli mensie zmeny vzhladu - zatmavenie zadnych svetiel - zatmavenie smeroviek - zatmavenie prednej listy na narazniku - zatmavenie ramiku na prednom znaku - odstranenie zadneho znaku Osobne som spokojny ako to teraz vyzera este pribudne jedna podstatna zmena , potom hodim foto Co ma ale trapi je , ze ked som zhodil ten zadny znak, ostali tam po nom skrabance, necistoty a je tam proste vyblednuty lak v tvare znaku , je to proste vidiet .... Skusal som to uz 3x prelestit , ale nepomaha ... Nejaka rada ? Ale asi s tym nespravim uz nic , jedine dat mozno niekde profesionalne prelestit , lebo doma co to ja skusam, to je hovno Citovat
Eon Odesláno 17. červenec 2014 Odesláno 17. červenec 2014 Přebrus to místo (i kousek dál) šmirglem hrubosti 2500 pod jarovou vodou. Pak to přelešti nějákou pastnou, já používám brusnou a leštící pastu Finixa. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.