Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kameru už taky delší dobu vyhlížím, ale zatím mi pořád vadí velikosti chci ji mít napevno nějak umístěnou ať ji nemusím pořád sundávat atd.

pedály sežeň origo tyto mi tam nějak nepasují :D

Odesláno

Dyno: Taky dobrý, lepší rybička než nic :D a díky

vendelink: no jako nechci nic řikat, ale má to lepčí akceleraci :D:D

Roman Bazi: Taky dobrej napad docela :) díky! Ještě musim splašit, kde mi to vyrobí

wotěch, já ji mám \"napevno\" kable je schovanej ve sloupknu a pod střechou, jediný co, tak nemůžu uplně odklopit clonítko u spolujezdce...což mě tolik neštve bo sem většinou řidič... popravdě ty pedály jsou mi jedno..dostal sem je zadačko v kelly k nákupu od kámoše, protože je maj v akci za 124 :D no nedej to tam..

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak dneska návštěva u pp205 - fap off a vyřešil se problém s turbem díky erg off... Chlapi zjistili, že fap tam fyzicky není, ale v jednotce se furt jeví, že je...takže to trochu nechápu, ale spokojenost...takže velké díky pp205

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnešní práce na autě:

Výměna oleje: olej vyměněn nicméně jsem koupil špatný palivový fitr viz. inzerce :D

Chtěl jsem opravit zadní světlo, které se zevnitř mlží a je v něm dost vody..takže to se nepovedlo.

3 brzdové světlo se mi podařilo ulomit

+/- nic moc :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zítra tam půjde Starline 74Ah... nemůžu teď moc přebírat.. kámoš ji má 3tím rokem a nikdy sní nebyl problém, takže jdu do ní taky..hlavně jí budu mít pod 1500,- takže není co řešit...

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...