Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

:mrk:mrk:mrk čím si stříkal sloupky?

edit: Clean je:super ,brzdové světlo taky,ale lva bych tam nechal,ale to je věc názoru

[upravil dne 11/5/13 21:09 od Gabriel 307]

[upravil dne 11/5/13 21:10 od Gabriel 307]

Odesláno

Takže od Badisáka přišlo hodně dílů, ale dost jsem jich ještě zapomněl..takže snad příští víkend bude kompetní GO podvozku...všechny čepy, tyčky, tlumiče silent blocky... snad bude chvilku pokoj ;)

Koblih: Brzdy jsem měl loni stříbné, tak to chtělo změnu :)

Gabriel: Normálnim sprejem možná snad i na auto... ale na oba sloupky padl celej..asi 8 vrstev... časem půjde celá střecha.

Lev tam měl jít totiž novej, ale až po sundání jsem zjistil, že ten novej typ je trochu zahlej, takže úplně nedoléhá na kufr... :/

[upravil dne 11/5/13 20:12 od Moral3z]

Odesláno

Já stříkal komplet šedé plasty na černo ve 406 ani po letech s tím nebyl problém. Takže pokud to uděláš dobře není problém.

PS: s těmi destičkami jsem narážel né na barvu třmenů, ale na to že jsou natřené plotny samotých destiček. Ty se pak připíkají ke třmenům a mají tendenci pískat a ta barva dokáže i hořet :D

• O 4 týdny později...
Odesláno

A konečně nádobka s motorkem... Kdyby mi někdo řekl, jak se to vymění, budu ho milovat... vím, že je tam matka zespodu, která se povolí a od motoru takový zobáček.. je tam něco dál? Za boha jsem tu starou nemohl vyndat....

post-41426-14109631638668_thumb.jpg

Odesláno

Asi na to jeste dojde...včera v noci jsem je jel \"zajet\" a svítěj asi tři metry před auto...manuálni štelováni asi nefunguje, takže možná půjdou z auta...

Odesláno

Motorky mají, ale když je dám na nejvíc (z auta) tak stejně vůbec nesvítí... a manuálně mi přijde, že se to ani nehejbe... takže uvidíme no...fakt se mi tam líbej, tak to zkusím vymyslet

Safi: díky moc.. :)

Odesláno

Kvuli čemu? ty motorky fungují, ale i nanejvíc svítí pod auto... napadla mě taková věc... Co kdybych to dal motorkem na co nejvíce, odpojil světla a vevnitř dal světla zase na nulu...pak zapojil světla a opět je dal na co nejvíce... myslíte, že to půjde?

BTW: dneska jsem vzal opět za 500 benzínu... jsem hrozný tele

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...