Moral3z Odesláno 23. květen 2012 Autor Odesláno 23. květen 2012 Jo, to by bylo asi fakt dobrý btw. nechci zakládat další téma v servisu, ale píská mi řemen při nízkých otáčkách, cca 1200 - 1500 rozvody jsou udajně nové.. takže čím to může být? Špatná napínací kladka? některá řemenice? Nebo jen prodejce kecal a nejsou nové... Citovat
Dančák Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Jestli ti něco píská od motoru, bude to nespíše dvouhmota (setrvačník) taky sme mysleli že to je kladka nebo něco, ale jde to od spojky a když zvýšíš otáčky tak ti to přestane co? Dělá to hlavně při nízkých otáčkách při rozjíždění jinak je to taky 307 2.0hdi.... Citovat
Tomáš Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Zdravim chlapáci, včera jsem pořídil roletu do kufru konečně... nevím, jestli je to dobře vidět, ale je trochu špinavá... i kufrt je dost... máte nějakej ozkoušenej přípravek? Spíš mi jde o to plato... Dík... Ahoj, dělám interiéry tak když budeš chtít ozvi se. Jinak pro ostatní nedělám si reklamu mám ji zaplacenou ) a s Pe.trem rešíme už jen její podobu. Více na www.vycistimeauto.cz Tomáš [upravil dne 5/23/12 10:13 PM od Tomáš] Citovat
Moral3z Odesláno 24. květen 2012 Autor Odesláno 24. květen 2012 Jestli ti něco píská od motoru, bude to nespíše dvouhmota (setrvačník) taky sme mysleli že to je kladka nebo něco, ale jde to od spojky a když zvýšíš otáčky tak ti to přestane co? Dělá to hlavně při nízkých otáčkách při rozjíždění jinak je to taky 307 2.0hdi.... jo, tak to bude asi ono... tak to nechám prověřit, ale dost se bojim ceny, tak ji ani radsi nepis, abych si jeste uzil den aspon :D Tomas: dik, ale kvuli kufru nepojedu do Kladna..zbytek auta je cistej... Citovat
Smety Odesláno 24. květen 2012 Odesláno 24. květen 2012 Zdravim chlapáci, včera jsem pořídil roletu do kufru konečně... nevím, jestli je to dobře vidět, ale je trochu špinavá... i kufrt je dost... máte nějakej ozkoušenej přípravek? Spíš mi jde o to plato... Dík... Nevím na 100%, jestli ti pomůže, ale něco bych ti mohl dát na čištění. Tři různé čističe, každý se používá na jiný materiál. Tak bys to mohl zkusit. Já tím jedním vyčistil hodně. Zkusíš a uvidíš... Víc po SZ Citovat
Moral3z Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Tak nová diagnoza je: setrvačník Citovat
Moral3z Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 jojo, oprava celkem 12t, coz je s praci dobra cena, ale ted na to neni..tak holt chvili budem jezdit s tim...jeste to neni uplne k nicemu prej Citovat
anthraX306 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 me gusta a jak se to projevuje ?? Citovat
Moral3z Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 piska to pri nizsich otackach. Na rozjezdu, pri chcipnuti a prerazeni na nizsich otackách... nejdriv sem myslel, ze je to remen..zni to stejne..ale jak tu psal Dancak - je to setrvak Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. červen 2012 Odesláno 6. červen 2012 Psal jsi, že jsi kupoval nášlapy, máš je? Docela by mě zajímalo, jak to vypadá. Citovat
Moral3z Odesláno 6. červen 2012 Autor Odesláno 6. červen 2012 jeste maj jedny delsi, ty by byly lepsi..ale co uz... Citovat
Roman Bazi Odesláno 7. červen 2012 Odesláno 7. červen 2012 Vypadá to pěkně. Někde jsem viděl s nápisem 307. Citovat
Moral3z Odesláno 16. červen 2012 Autor Odesláno 16. červen 2012 Tak už je tam taky... sluší krásně a okraje super lemuje hagus... Citovat
milhaus Odesláno 16. červen 2012 Odesláno 16. červen 2012 tak todle taky plánuju,ale musim stříknout hagusy Citovat
Moral3z Odesláno 16. červen 2012 Autor Odesláno 16. červen 2012 jojo, ty hagusy mě taky rozčilujou... ale nevim, jestli bych to zlepčil Citovat
Moral3z Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Tak jsem se vrátil z hor, bohužel co se nestalo, píchnul jsem...jak již jsem psal nahoře v rezervě mám hlínu 17\", takže šla na auto a takhle to vypadalo Citovat
Moral3z Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 Naštěstí dole ve městě byl mechanik, který mi to v neděli lepil.... řikal jsem si, že sw je docela velký auto, pak jsem ale přijel k němu do garáže Citovat
milhaus Odesláno 9. červenec 2012 Odesláno 9. červenec 2012 ty máš tu hranu na 5tých dveřích taky pěkně oloupanou co? Já si koupil barvu a včera tam hodil 3 vrstvy nátěru, víc se s tím párat nehodlám...rozhodně lepší, než černá barva, kterou to zatřel předchozí majitel:grr Citovat
Moral3z Odesláno 9. červenec 2012 Autor Odesláno 9. červenec 2012 tak to je docela prasárna.... furt přemýšlím o chromové liště nebo stříknout, každopádně to nevypadá moc dobře no... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.