Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jo, to by bylo asi fakt dobrý :)

btw.

nechci zakládat další téma v servisu, ale píská mi řemen při nízkých otáčkách, cca 1200 - 1500 rozvody jsou udajně nové.. takže čím to může být? Špatná napínací kladka? některá řemenice? Nebo jen prodejce kecal a nejsou nové...:myslim

Odesláno

Jestli ti něco píská od motoru, bude to nespíše dvouhmota (setrvačník) taky sme mysleli že to je kladka nebo něco, ale jde to od spojky a když zvýšíš otáčky tak ti to přestane co? Dělá to hlavně při nízkých otáčkách při rozjíždění;) jinak je to taky 307 2.0hdi....

Odesláno
Zdravim chlapáci, včera jsem pořídil roletu do kufru konečně... nevím, jestli je to dobře vidět, ale je trochu špinavá... i kufrt je dost... máte nějakej ozkoušenej přípravek? Spíš mi jde o to plato... Dík...:papa

Ahoj,

dělám interiéry tak když budeš chtít ozvi se. Jinak pro ostatní nedělám si reklamu mám ji zaplacenou :o) a s Pe.trem rešíme už jen její podobu. Více na www.vycistimeauto.cz

Tomáš

[upravil dne 5/23/12 10:13 PM od Tomáš]

Odesláno
Jestli ti něco píská od motoru, bude to nespíše dvouhmota (setrvačník) taky sme mysleli že to je kladka nebo něco, ale jde to od spojky a když zvýšíš otáčky tak ti to přestane co? Dělá to hlavně při nízkých otáčkách při rozjíždění;) jinak je to taky 307 2.0hdi....

jo, tak to bude asi ono... tak to nechám prověřit, ale dost se bojim ceny, tak ji ani radsi nepis, abych si jeste uzil den aspon :D:D

Tomas: dik, ale kvuli kufru nepojedu do Kladna..zbytek auta je cistej...

Odesláno
Zdravim chlapáci, včera jsem pořídil roletu do kufru konečně... nevím, jestli je to dobře vidět, ale je trochu špinavá... i kufrt je dost... máte nějakej ozkoušenej přípravek? Spíš mi jde o to plato... Dík...:papa

Nevím na 100%, jestli ti pomůže, ale něco bych ti mohl dát na čištění.

Tři různé čističe, každý se používá na jiný materiál. Tak bys to mohl zkusit. Já tím jedním vyčistil hodně.

Zkusíš a uvidíš...

Víc po SZ ;)

Odesláno

piska to pri nizsich otackach. Na rozjezdu, pri chcipnuti a prerazeni na nizsich otackách... nejdriv sem myslel, ze je to remen..zni to stejne..ale jak tu psal Dancak - je to setrvak

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...
Odesláno

ty máš tu hranu na 5tých dveřích taky pěkně oloupanou co?

Já si koupil barvu a včera tam hodil 3 vrstvy nátěru, víc se s tím párat nehodlám...rozhodně lepší, než černá barva, kterou to zatřel předchozí majitel:grr

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...