Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vymenene disky a dosky BOSCH

- urobil som 2000 km a s volantom pri brzdeni trasie - vratene na reklamaciu, boli uplne nove a po 2000 sa deformoval lavy kus - prebehnute sustruhom, znova osadene

- urobenych dalsich cca 3000 km a znova trasie volantom - disk bude znova deformovany

- co moze sposobovat neustale deformovanie diku/ov?

Odesláno

Kolik si dal za ty desky? Budu je muset do léta taky vyměnit. Koukal jsem teď na reklamu, že 307 je teď má pod 2000Kč. Tedy za předpokladu, že to nebyla záruka že.

Odesláno

po koľkých km si menil tie kotúče a doštičky?

pri akej rýchlosti ti trasie volant?

mne to robilo nad 110km/h

po 10tis. km mi v záruke vymenili kotúče aj doštičky.

odvtedy mám odbehnutých 15tis. km a kotúče sa mi zdajú byť dosť ryhované a opotrebované. A to mám od reklamácie fóbiu z brzdenia, čiže sa snažím pomaly aj nebrzdiť.

[upravil dne 27/3/12 07:50 od onedar]

Odesláno

kdyz jsem menil cca ve 40 tis. desticky, tak jsem delal i kotouce na predku. Ze prej muselo kolo pribrzdovat..., toho si fakt nejsem vedom a moc tomu neverim. Ted tam mam kotouce a desticky od ATE a jsem zvedavej jak to bude vypadat, kdyz ted budu menit kola.

Odesláno

sorry. som nedopísal. Tiež som mal ten problém pri brzdení nad 110km/h.

brzdová stolica ukázala veľkú ovalitu kotúčov.

Mal som origo kotúče a platničky BOSCH. Teraz mám nejakú inú značku - tiež origo Peugeot

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Tak se také zeptám...Máte někdo alespon na 20tis km odzkoušené jiné kotouče a destičky? Mám najeto 47tis km a prý jsou kotouče v pr.. a destičky mají tak 3mm.Jedná se o přední kola. Při brždění je vše ok.. Nic se neklepe. Kola jsou vyvážená minulý týden. Klepaní přijde až po zvýšení na 110km/h a pak se zmírní. prý je šišaté kolo...Ale,zajímá mne,jaké destičky koupit a jestli měnit i kotouče,když při brždní je vše ok..Díky..

Odesláno

jj, taky mi bylo cca pri 42 tis nebo kolika receno ze jsou predni kotouce v tahu, vydrazkovanej jako kdyby se na chvili sekly brzdy. Vymena za kotouce a desticky ATE a zatim spokojenost

• O 2 týdny později...
Odesláno

už je to tu zasa.

17000 km po reklamácii a následnej výmene kotúčov a trasenie pri brzdení (nad 120km/h) je späť

Budúci týždeň budem reklamovať a dám zmerať aj samotný náboj.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...