Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem zkusil na radu Agrafika upustit levé přední kolo, které se nehlásilo. A ejhle, ukázalo mi to, že je prázdné pravé přední.:o To znamená, že senzor je funkční. Udělal jsem totéž s pravým předním kolem a nic se nestalo. Tak jsem obě kola prohodil a jel to projet. Po několika kilometrech se přihlásily opět jen tři senzory. Ale stále stejné! Levé přední kolo je opět \"mrtvé\"... Když jsem zkusil to levé přední kolo znovu upustit, nic to nehlásilo... Navíc když auto delší chvíli stojí, tak při nastartování se tváří, jako kdyby žádné senzory neviděl a trvá několik kilometrů, než se znovu objeví (jen ty tři samozřejmě). Přitom když jsem z Peugeotu odjížděl, tak to ukazovalo všechny 4 senzory. Nevím, co tam s tím ten kouzelník vyváděl, ale mám pocit, že tam v tom udělal pěkný bordel.:grr Napadá vás, kde by mohl být problém?

Odesláno

Přesně vím......je to tím že ti to jedno čidlo nejede......jednotka pořád hledá to čtvrté.....až budeš mít vcajku to čtvrté tak to bude hlásit hned...veř mi 100%

Odesláno

Takže špatné je to, které nebude hlásit problém při upuštění kola, že? Jen mi není jasné, proč se levé kolo zobrazovalo jako pravé a pravé, které zdá se nefunguje jako levé... Jinak to, že jednotka čeká na to čtvrté čidlo mě také napadlo, ale nebyl jsem si jistý.

Odesláno

vyzera to tak ze musia byt vsetky 4 snimace funkcne a az tak vie riadiaca rozoznat ze kde je na akej strane.

Mne pred mesiacom prezuvali a praskol ventil tak som 3 tyzdne chodil bez jedneho snimaca (a to som nachodil dost) a palubny stale hlasil ze chyba snimac na opacnej strane (tam kde snimac bol). Ked mi vymenili ventil a nahodili snimac tak sa to spamatavalo asi 5 minut a potom OK.

Odesláno

Pro zobrazení na RT3 jsou to cca 2km, hlášení a zobrazení na doplňkové obrazovce.

Bordel v tom nejde udělat. Když ty kola přehážeš jak chceš, tak se samy \"přehážou\" dle skutečnosti.

Pokud je problém v senzorech, tak ti chybí uvodní hláška o stavu pneu.

To levé přední ti ukazuje, že není monitorované i s jinými funkčními koly? Samozřejmě až po ujetí těch cca 2km, než se to ohlásí.

Jinak jak píše Přema, 4 čidla OK = hlášení při zapnutí zapalování :)

Odesláno

Se zimními to fungovalo normálně. Dokonce jsem ta kola mohl i přehazovat a vždycky si je to našlo. Takže to bude jak píšete. Jeden snímač nejede a tak to zlobí. Po výplatě ho nechám vyměnit a snad už bude všechno v pořádku. Díky za konzultaci.:papa

Odesláno

Tak to mě už to asi 3 měsíce po 50 metrech napíše Tyres punctured a, 3x zapíská, rozsvítí se STOP . Že by mi to psalo nějaký konkrétní kolo :bojim:bojim, 807 r.v. 2005, nevíte někdo jaký jsou tam baterky? :D:D:roker

Odesláno

Ja by som to s tym snimacom nevzdaval. Elektronika sa nezda byt poskodena. Kup si klasicky kovovy ventil pre elektron a ten snimac k nemu prilep ale aby drzal poriadne. Zaklad je aby si potom ten pliesok co ti odstava pripajkoval na ten ventil. Snimac potrebuje byt ukostreny....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...