zoby Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 mám 1,9 diesel a poté co jsme zapojili otáčkoměr řadím kolem 3000 otáček. což je na trojku kolem 65-70km/h. jinak s jízdou pod otáčkama má zkušennosti skorotchán. má audi 80 1,9tdi a docela to dusí, na 4 řadí v 50 a na emisích ho vyhodili a řekli mu a? jede tzv vyhnat pavouky a pak přijede. pak to teda roštoval a emisema jakštakš prolez. já s o 7 let starším autem jsem neměl na emisích problém Citovat
stembi Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Obecně bych řekl, že u motoristů přetrvává z dob, kdy byla škoda 105 dravec, několik přežitků. A? jde o zbytečné \"vyřazování\" z kopce, nebo při dojezdu ke křižovatce z důvodu jízdy \"zadarmo\", tak hluboce zakořeněná představa o nízké spotřebě při nízkých otáčkách. Moderní vstřikovací jednotky vstřikují do motoru palivo podle zátěže motoru, nikoliv podle otáček (i když tam jistá závislost taky je). Může se klidně stát, že motor trápenej na 1500 otáčkách do kopce žere víc, než kdyby měl 3500 otáček. Je to tím, že vstřkovací jednotka se snaží při nizkých otáčkách obohatit směs aby docílila vyššího výkonu, což vede k nedokonalému spalování a plýtvání palivem. Naopak v otáčkách blízkých optimálnímu kroutícímu momentu jede motor v optimálním režimu s poměrně chudou směsí, což ve výsledku vede k živějším rekacím motoru, lepšímu pocitu z jízdy a šetření životního prostředí. Nepodtáčejte motory! Dneska je to vážně blbost. Citovat
Petr605 Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Napsán autorem zoby mám 1,9 diesel a poté co jsme zapojili otáčkoměr řadím kolem 3000 otáček. což je na trojku kolem 65-70km/h. jinak s jízdou pod otáčkama má zkušennosti skorotchán. má audi 80 1,9tdi a docela to dusí, na 4 řadí v 50 a na emisích ho vyhodili a řekli mu a? jede tzv vyhnat pavouky a pak přijede. pak to teda roštoval a emisema jakštakš prolez. já s o 7 let starším autem jsem neměl na emisích problém Přesně tak! Otec měl motor rok a půl po generálce, šlape doteď jako hodinky, ale s těma emisema bylo trápení. Technik to musel mučit asi čtvrt hodiny, než to jakž takž prošlo - je to 205 1,9D. Sám říkal, že hlavně starší lidi to jenom lechtaj a to že není moc dobrý. Se svým autem jsem problém neměl - prošlo emisema hned a s krásnejma hodnotama. Ale já vyháním pavouky průběžně... Citovat
rimmer Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 Jaky si mel hodnoty kourivosti ? me nameril v prumeru 4 mereni cca od 0.08-0,11 ... kdyz mi rekl max. hodnoty 1.8 tak to je asi hodne v pohode Citovat
Petr605 Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Já si hodnoty nepamatuju, ale vím, že jsem si říkal, že je to pod polovinou toho limitu, takže to prakticky nekouří... Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 6. květen 2005 Odesláno 6. květen 2005 Posledni dobou mi vyhovuje trochu ostrejsi styl jizdy (rozmej mam TDcko) takze si to radim nekdy pri 3500, bezne ale kdyz vezu lidi radim po rovinkach do 2500 a nikam nespecham. Taky jsem si vsiml, ze tenhle motor ma celkem slusny zrychleni pri rychlostech nad 100-110 km/h. Prisuzoval bych to tomu intercooleru, to naporovy chlazeni vzduchu bude asi ucinejsi pri tehle rychlostech. Mam pravdu? Co si o tom myslite? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.