Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jaké bezpečnostní šrouby na kola

Recommended Posts

Odesláno

prosím o doporučeních bezpečnostních šroubů na ALU origo 17\" P407, máte zkušenosti, má to vůbec význam v ČR?

Díky

Odesláno

zbytocne, ked niekto ich bude chciet ukradnut tak ukradne, skor ta sruba pomoze, ze pripadneho zlodeja odradi :) ale urcite neochrani... dokonca existuju uni nadstavce na bezpecnostne sruby... :papa

Odesláno

určite to má význam, ak chce niekto ukradnúť kolesá, určite si radšej vyberie tie bez bezpečnostných skrutiek

len nekupuj také, čo majú po obvode orecha valčeky, je to :blicismajlik:blicismajlik:bojim:bojim

ja som ich tam mal, keď som auto kúpil a trvalo mi dosť dlho, kým som ich dostal von

valčeky sa vydrali a nakoniec mi to vyberali v servise tak, že navarili na skrutky matky

neviem si predstaviť, keby som mal defekt a mal by som tam tie bezpečnostné skrutky:bojim:bojim

vyberaj také, ktoré sa dajú pevne orechom uchytiť (samozrejme ti v prvom rade musia pasovať)

mne poradili v pneuservise a som spokojný:super:papa

Odesláno

Mám tu 4 bezpečáky na prodej, ale nemůžu najít ořech. Nicméně to by nebyl problém ten bych k tomu dodělal ( pokud by se nenašel )... kdyby byl zájem. Jinka k tématu smysl to asi u pěkných kol má, a není to tak drahý.

Odesláno
Mam srouby MCguard a zatim mi kola nikdo nesebral.

četl jsem, že je to špička, můžete napsat jaký typ, nebo přímo odkaz

Odesláno

r.kill len nezabudni že na origo Peugeot disky musíš použiť skrutky z plochou podložkou. Po tom čo som na jednom kolese zničil origo bezpečnostnú skrutku podobne ako písal \"cvrlo\" tak som kúpil takúto sadu.

post-27076-14109622975832_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...