Getík Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Ahojte, dneska se mi z ničeho nic stalo, že mi přestala jit přistrojová deska(otáčkoměr, palivo, teplota ojeje, rychlost). Ručičky spadly dolů a nefungovaly. Po 2 hodinách jsem auto nastartoval a vše bylo v pořádku? Co se mohlo stát? Nesetkal se s tím někdo? bojím se aby mě to nepřekvapilo až pojedu třebas na dovolenou atd...děkuji za každou radu Citovat
Getík Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 ještě dodám, že auto normálně fungovalo, takže jsem jel i bez ukazatelů jinak je to 206 GTi 2002 Citovat
mmmb Odesláno 23. březen 2012 Odesláno 23. březen 2012 tak to vypadá na nějyký špatný kontakt, řekl bych kostra, když to všechno spadne. Chce to vyhodit ven a podívat na kontakty, dráty, studené spoje... těžko říct čím to je. Citovat
Getík Odesláno 25. březen 2012 Autor Odesláno 25. březen 2012 jo asi to tak bude;-) jestli to udělá ještě někdy pustím se do toho;-) Díky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.