stefano Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 AnRy veď sa už neboj tej cesty do Košíc, veď naši českí kolegovia si pomyslia, že je to cesta mimo civilizácie. Vzdialenosť Žilina - Košice je 260 km, z toho 2/3 sú diaľnice a jeden krásny tunel cez Branisko a keď prídete cez víkend, tak si urobíte pekný výlet aj s príjemným prekvapením. Citovat
AnRy99 Odesláno 27. březen 2012 Autor Odesláno 27. březen 2012 AnRy veď sa už neboj tej cesty do Košíc, veď naši českí kolegovia si pomyslia, že je to cesta mimo civilizácie. Vzdialenosť Žilina - Košice je 260 km, z toho 2/3 sú diaľnice a jeden krásny tunel cez Branisko a keď prídete cez víkend, tak si urobíte pekný výlet aj s príjemným prekvapením. Hehe Stefi nebojím sa cesty Ak bude ten mechanik mať čas idem všetkými 4 tam Ja to berem aj ako výlet s pekným cieľom piatok sa s ním mám stretnúť hovoril ze cez víkend by mal mať asi čas ... tak sa s ním dohodnem a dám ti vediet že ktorý den Dúfam ze to výjde Citovat
patko79 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Ešte teda pridám spôsob, ako by som ja teraz kupoval jazdenú 407-čku, keďže ju už ako tak poznám. 1. V prvom rade by som trval na dlhšej jazde 100 km (naftu by som kľudne zaplatil). Vyskúšal by som poriadne prejazd zákrut, či auto neodskakuje, servo ide ako má, ESP, ABS,.... 2. Auto jednoznačne pozrieť na zdviháku, nestačí letmo kuknúť popod - dať si pozor na predné spodné guľové čapy, stabilizátory, tlmiče - každá očistená vec je podozrivá. Skontrolovať náboje kolies, či niektoré ložisko nehučí, či ľahko chodia platničky a nederie sa niektorá viac ako ostatné. 3. Poriadne pojazdiť aj po menších jamách ( s rozumom ), všímať si pukanie v náprave a interiéry. 4. Kuknúť poriadne motor, hadice, sanie, okolo vstrekov, penu v serve, vzduchový filter, zvuk motora na voľnobehu so zošľapnutou spojkou a bez. Práve vyligotaný motor je podozrivý, tých 100km je aj na svižnejšiu jazdu a ak niečo niekde unikalo, film sa po takej jazde ukáže, takže pozrieť motor poriadne pred a po jazde. 5. Na rovinke pustiť volant, zistiť, či neťahá do nejakej strany, nie všetko dokáže odstrániť geometria. Ak bolo auto buchnuté a posunutý rám, často nepomôže (kolega tak mení pneu na jednom kolese každých 5000 km). Pri pomalšej jazde pustiť volant a začať brzdiť - nemalo by prudko ťahať do žiadnej strany. 6. Poriadne prevetrať spojku a zotrvačník, zvlášť u dvojlitroch - nepríjemne drahá záležitosť. Aj nepatrné prekĺznutie na niektorom prevodovom stupni môže znamenať skorú výmenu. 7. Diagnostika - bez nej auto nad 5tisíc by som už nebral. Ak majiteľ s niektorou z týchto požiadaviek nesúhlasí, nech si auto predá inému. Ty si zákazník a ty budeš na ňom od kúpy nielen jazdiť, ale ho aj opravovať. Tož toť môj názor BTW. Ak máš väčšiu rodinu (mám tri deťúrence) tak sa poobzeraj po niečom väčšom. Ja som kúpil aj strešný nosič a aj tak sa napraceme LTT:aut Citovat
merlin99 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 tak na 1tke som sa pobavil teda dostatocne:-DDD Nechcel si napisat 10km miesto tych 100km? 3. mam pod 100tkm a zial v interieri mi sem tam nieco zavrzga, to znamena ze auto je v neporiadku?)) 4. vzduchovy filter pozerat?)) 6. daj radu ako poriadne prevetrat spojku a zotrvacnik, som zvedavy 5 a 7 su rozumne rady, ta prva polka 3jky tiez este... Btw.nic osobne ani podrivacne, len proste niektore body prehnane. [upravil dne 27/3/12 21:24 od merlin99] Citovat
negrbob Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Jak to tak ctu tak drzim palce a koukam ze jsem auto kupoval jako amater Citovat
koblih69 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 Když jsem kupoval 407 tak 1. dotaz byl jestli mají něco proti delší zkušební jízdě třeba 50-100 km, diag jsem nevezl byla mi nabídnuta v nejbližším autorizáku úplná prohlídka.... Citovat
patko79 Odesláno 27. březen 2012 Odesláno 27. březen 2012 tak na 1tke som sa pobavil teda dostatocne:-DDD Nechcel si napisat 10km miesto tych 100km? 3. mam pod 100tkm a zial v interieri mi sem tam nieco zavrzga, to znamena ze auto je v neporiadku?)) 4. vzduchovy filter pozerat?)) 6. daj radu ako poriadne prevetrat spojku a zotrvacnik, som zvedavy 5 a 7 su rozumne rady, ta prva polka 3jky tiez este... Btw.nic osobne ani podrivacne, len proste niektore body prehnane. [upravil dne 27/3/12 21:24 od merlin99] 1, Ja keď som kupoval, išiel som trasu BB - ZV a do kopca hore smer na Donovaly cca 60 km a majiteľovi to nevadilo 3, ja mám 143 tisíc a vrzga jedine lakťová opierka - nexce sa mi ju podlepiť 4, Pozeral som pred kúpou viaceré 407 a vzduchoví filter napovedal o \"staraní sa \" majiteľa o svoje auto. V jednom prípade bol dokonca čierny od oleja. Čo potom olej, ten mal možno ešte od výroby Longlife? 6, spojku preveriť vo vyšších otáčkach s poriadnym zošliapnutím plynu, rôzne rýchlostné stupne, mne neprešmykuje dodnes (samozrejme takto nejazdím stále). Chybný zotrvák od spojky na voľnobehu rozoznáš ťažko. Mne na Pajere niečo hrkotalo v motorovej časti, po zošliapnutí spojky to stíchlo. Taktiež som cítil \"kopanie\" do pedála - bola spojka v háji. Bratancovi robila niečo podobné lagúna a mal v háji zotrvák - tak si vyber:aut Citovat
AnRy99 Odesláno 28. březen 2012 Autor Odesláno 28. březen 2012 Diki chalani za cenné rady Budem si na toto dávať pozor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.