Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte kolegovia,

rozhodol som sa kúpiť Peugeot 407.

Auto je mi veľmi sympatické vzhľadovo. To bolo prvé čo ma okúzlilo.

Neskôr som začal hľadať rôzne recenzie, výhody/nevýhody. Dočítal som sa všeličo a rozhodol som sa pre motor 2.0Hdi.

Na 1.6Hdi som sa dočítal, že motor s takým obsahom je malý pre také vozidlo.

Nejdem natom jazdiť rally, ani sa neviem ako šialiť, tak mi ta poznámka bola tak viac menej jedno. Len poddotaz, je to až taký veľký problém ten motor 1.6Hdi?

Čo by ste mi ešte poradili pri kúpe 407? Ako sa označuje verzia ktorá má plnú výbavu?

Idem kupovať ojazdeninu, tak mi držte palce nech sa neokakám :)

A ešte otázka, čo sa týka FAPu, všade je to ako hlavný problém zobrazované. Ako je to s tým naozaj? Dá sa odstrániť? Nebol by potom problém pri STK a EK? Alebo ako je to s tým?

Ďakujem za všetky pripomienky a rady, budem rád ak sa podelíte o svoje skúsenosti.

S pozdravom Váš nový člen :)

Odesláno

ja mam 1.6Hdi a 2.0 by som nechcel, je tam poddimenzovana spojka a zotrvacnik... FAP nieje problem, ani odstranit, ani pri EK...

a mam pocit, ze na 2.0 je tu viac prispevkov ohladom chyb ako 1,6... a slabe nieje... 1.6 ma 80kw (octavka 1.9 - 77kw) takze neznamena to ze je slabe... ide dobre a 180 das kedykolvek... tolko moj osobny nazor... :papa

Odesláno

Klasicky omrkni auto, jestli nebylo bourané, jestli nemá jiné odstíny barev. Vyzkoušej spojku jestli při zátahu neklouže, jestli nebouchají čepy, rozvody vůči km atd. Je toho tady popsáno moc :-) Stačí hledat :papa

Odesláno

Chalani dakujem zatial, len ak zoženiem to VIN neviem dokedy tu dostanem odpoveď na všetko čo sa dá zistiť ohľadom neho :) Dnes si to vin zistím a dám to ešte sem.

Najviac sa asi bojim stočených km, prvé auto ktoré som mal bol ROVER 200, 125 000 km, a zrazu mi z toho vykvitlo 180 000 km.

Takze sa nechcem nechať odrbkať ani o km. Chcem kupovať to, čo mi je povedané.

Viem že v súčasnosti je to \"moderné\" ale predsa už chcem do toho investovať nemalé peniaze, a chcem ich investovať do auta a nie do šrotu.

O 2.0Hdi som presne čítal čo si písal, oveľa viac chýb je ževraj na ňom. Ja mam pod palcom 2.0Hdi so 6-stupňovou prevodovkou.

Potom mám aj 1.6 Hdi, rozhodujem sa, len ide o to že 1.6 Hdi predajca je dalej :D.

Chcel by som auto podrobiť aj diagnostike predtým ako ho kúpim, čo myslíte?

Odesláno

servisnu historiu si daj zistit potom do tohoto vlakna:

vsetky tvoje otazky sa docitas tu na fore, je tu toho vela popisane, a casto sa stava ze kazdy novacik sa pyta znova a

znova na to, co sa tu uz hodne popisalo. Skus pouzit vyhladavanie a verim ze najdes odpovede na Tvoje otazky.

Vlakien typu \"idem kupit, poradte mi\" je tu uz niekolko :myslim

Vela stastia.

Odesláno

OSPRAVEDLNUJEM SA :)

Volal som s predajcom, argumentoval mi s tym, ze nieje povinny a ze nema nato ani čas každému poskytovať VIN. Že možno v priebehu týždňa mi ho pošle, neviem o čo mu ide kedže je to minútová záležitosť.

Príde mi to troška divné.

Odesláno

tak zabudni na to auto a hladaj si ine... kto nechce poskytnut vin tak vie co tym sledujes a ze si ho chces preverit.

Ja by som take auto nechcel... drzim palce v hladani noveho...

posli link toho inzeratu.

Odesláno
tak zabudni na to auto a hladaj si ine... kto nechce poskytnut vin tak vie co tym sledujes a ze si ho chces preverit.

Ja by som take auto nechcel... drzim palce v hladani noveho...

posli link toho inzeratu.

Toto je to vozidlo o ktoré som mal záujem a ktorému je zaťažko mi poslat VIN: http://auto.bazos.sk/inzerat/12753063/Predam-PEUGEOT-407--20-HDi-6rychlostny.php

Teraz som si pozeral toto: http://auto.bazos.sk/inzerat/14052895/Predam-Peugeot-407-16-HDI.php

Čo si o tom myslíte?

[upravil dne 22/3/12 12:38 od AnRy99]

Odesláno

Ahoj,

já mám také 1,6HDi a jsem spokojený. Auto jede pěkně, rovnoměrný zátah, prostě spokojenost. Na každém motoru je něco.

V první řadě hoď VINka do odkazu výše a klucí Ti tam dají co zjistí.

Moc Ti to nepomůže, ale vybírej z chladnou hlavou. Vem si sebou přítelkyni, manželku, prostě ženskou, která objeví vady na kráse, které ty nevidíš. Já Ti mohu jen doporučit 1,6HDi z mé strany. Ikdyž nyní mi utekla 2,2HDi, tak mám v obzoru 2,0HDi, ale hlavně kvůli výbavě a roku. 1,6 mám, tak chci zkusit dvoulitra.

Ať se rozhodněš jakkoliv, přeji Ti šťastnou volbu při výběru.

Odesláno
Myslíte si že je veľa 165000km na diesel najazdené? Kúpovali by ste vy takéto vozidlo s takýmito km?

jakej rok? pokud to bude 2004 - 2006 tak bych zkoumal jestli neni stocenej kdyz ma tak malo :D

Edit: koukam ze se divas po prvnich kouskach byvaji u nich casto nevychytane chyby tim myslim obecne auta. Jsou stare skoro stejne jako moje 406

[upravil dne 22/3/12 13:40 od Vítek1]

Odesláno

ja jsem to myslel obecne ze prvni roky se vychytavaji mouchy ja zatim vzdy kupoval auto z konce výroby. To prvni nema vubec jasnej puvod asi bych mel trochu obavy druhe uz je aspon koupeno SK a udajne servisovane jestli to dolozi tak by to mohlo byt docela OK.

Odesláno
A co třeba toto

dakujem ti za tip, skontaktujem sa na neho, len jedina vec ma mrzi ze je košičan a ja žilinčan. Viem, že ak sa chce kupit dobre auto treba prejst aj pol republiky, ale verim ze by sa rovnako dobre možno našlo aj bližšie.

[upravil dne 22/3/12 13:07 od AnRy99]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...