Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi měl bych OPĚT dotaz,

přestal mi fungovat zámek řidičových dveří, a zámek palivové nádrže:grr nějak v nich hrčí, a je to dost nepříjemné!! Byl jsem se ptát v Peugeotu na cenu nových, a dveřní 4.000, a nádrž 900,- tak jsem se chtěl zeptat jestli to tady nějaký šikula \"nerozebral\" a nezprovoznil jinou cestou.. nemůže tam být jen nějaká drobnost, nebo opravdu umírají jeden po druhém??:myslim

Pomozte prosím..:D

Díky

Odesláno

Zkus to prostříkat WDéčkem, nebo nějakou jinou podobnou tekutou vazelínkou,mě taky přestal fungovat motorek na odstřikovače,tak jsem to rozebral, prostříkal, odmastil a jede jak větr. :o

Jinak s tímto zkušenost nemám. :(

Odesláno

Nic nikam zatím nestříkej, místa do kterých by ses dostal WDčkem težko můžou ovlivnit funkčnost centrálu. Dveře řidiče jsou klasika - otevírají se nejčastěji a tak trpí kabeláž v manžetě. Je potřeba zkontrolovat jestli jsou kabely v pořádku - tedy rozebrat a změřit jeslti jde do zámku impuls. Pokud ne bude to nejpíš právě zlomený kabel a ten je potřeba vyměnit. Není to nic složitého. Další v pořadí je konektor zámku (oxidace) a nebo motorek samotný (myšleno ten v zámku).

• O 2 týdny později...
Odesláno

Akurat vcera som nahodou zistil ze mi nezamyka kufor,motorcer tiez akosi hrčal,ale tiahlo nechodilo,ked som vybral motorček tak som zistil ze je to zlepene,jednorazovka, som ho rozrezal,vo vnutri bola ulomena zarazka na tiahle a ta blokovala pohyb tiahla,funguje to aj s polovicnou zarazkou,poskladal som ho, riadne polepil,zalepil,olepil a namontoval naspat.Uvidime,nechcem radsej ani vediet kolko stoji novy.Zajtra sa chystam konecne opravit stierac,mi v zime primrzol,rano som si nevsimol bol zapnuty a som nastartoval,cosi puklo a bolo:roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...