petrvk Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 jinak musíš na diagnostice povolit cd měnič aby ti to fungovalo.. a nevím jestli není potřeba origo peugeot dia Kamarád má dílnu a tam diagnostiku snad na všechny auta alespoň co říkal, tak snad to s ní rozhýbe,nebo si myslíš, že musím zajet do origo Peugeotu? Citovat
Vítek1 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 musi mit peugeot planet jinak smolik Citovat
petrvk Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 musi mit peugeot planet jinak smolik Tak to nevím.Jen jsme se jen tak bavili a říkal že na to koukne ale že aktivace by neměl být problém, že najede na navigaci jak se aktivuje či něco podobného ... tak to tak beru.Kolik si jinak podle Vás řeknou v Peugeotu za tuhle aktivaci? Citovat
wojtěch Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 zkus zjistit jestli v okolí nemá někdo origo ale čínu peugeot planet.. už je dost lidí co je má... Citovat
petrvk Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 zkus zjistit jestli v okolí nemá někdo origo ale čínu peugeot planet.. už je dost lidí co je má... Ok zkusím se zeptat ale to už by mi nemělo nic bránit koupit adaptér.Tak snad to dopadne ... Citovat
petrvk Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Tak tohle mi odpověděli:bojim Dobrý den. Ano, pokud ve voze nebyl z výroby CD měnič, musí se aktivovat na orig. diagnostice Peugeot. Tento USB adaptér se potom ovládá úplně stejně jako CD měnič. Aby bylo možno USB adaptér připojit je samozřejmě nutné, aby autorádio mělo vůbec možnost ovládání CD měniče. Byly už i případy, že se to v těchto vozech rozchodit nepovedlo... Jinak v současné době jsou tyto adaptéry hojně prodávané. Citovat
Vítek1 Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 no a co by ti jineho meli napsat? radio musi podporovat menic to je jasne a ze musis mit ten peugeot planet jsme ti psali uz dva! nebo prijed do brna mam tady na stole i ten adapter jen ma roztrihle darty tak bych ho musel dat dokupi a mam i diagnostiku [upravil dne 29/5/12 15:40 od Vítek1] Citovat
petrvk Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Dobře, dobře, tak jo.Objednám a pak napíšu jak jsem dopadl.Díkes Citovat
HonzaZ Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Možná by nebylo od věci, než ten adaptér objednáš, to napíchnout na dia zjistit předem, zda se dá CD changer u tvého rádia nakonfigurovat. Citovat
petrvk Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Možná by nebylo od věci, než ten adaptér objednáš, to napíchnout na dia zjistit předem, zda se dá CD changer u tvého rádia nakonfigurovat.jo, dobrý nápad.A jde to jako že aktivovat a pak teprve připojit zařízení a už by to běželo, nebo to zařízení tam musí být a pak teprve diagnostika? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 jde to aktivovat a pak jen připojit-tak mi to dělal HonzaZ Citovat
HonzaZ Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Jj, už to je několikrát vyzkoušeno, jak píše Gabriel:papa Citovat
petrvk Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Díkes kluci,ve čtvrtek jedu na diagnostiku. Citovat
jjer Odesláno 30. květen 2012 Odesláno 30. květen 2012 petrvk: využívej lidí, kteří ti chtějí pomoct :-) Většinou ví, o čem mluví, protože to znají. Lepší než laborovat..... Citovat
petrvk Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Tak už to mám zapojené a hrajeme, kamarád udělal cvak cvak na diagnostice a už to frčí. Jen se s tím musím naučit. Když jsem na poprvé tam dám písničky tak to nějak načetlo ale teď když jsem si rozdělil do různý adresářů CD skupiny, tak mi to nechce brát, pořád bere jen cd1. Je v tom nějaký fígl? Mno a ta kvalita je trochu horší, je to kus od kusu mp3. Jínak díky všem za rady:potlesk Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 záleží na kvalitě mp3 jaká je přenosová rychlost a taky záleží jak máš očíslovaný složky CD01,CD02,CD03 Citovat
Matuzalem401 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 Kolegovia Peugeotaci mam RT3 z navigaciou a verziu software 5.59D zásobník mi prehrava len CD/waw a autoradio aj Mp3 neviete mi poradit aku Bitovu frekvenciu pri Mp3 moje radio podporuje.Lebo mam problem z niektorými Mp3.Díki za každu radu. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 neni nič jednoduchšie ako pozrieť v počítači aká to je mp3 a akú má frekvenciu a podľa toho voliť mp3 Citovat
Vítek1 Odesláno 9. červen 2012 Odesláno 9. červen 2012 kdyby nekdo chtel ten USB adapter tak tady mam jeden pouzitej s ustrizenou koncovkou (staci napajet) je to na starsi model 307,novej model 406, 206 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.