Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

mechanické odstranění FAP

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím

Můžete mi poradit, jak bych mohl mechanicky odstranit FAP?

Jestli budu vůbec schopný ho ostranit a kdyžtak kdo by mi ho mohl odstranit?

Odesláno

Zvedni auto, povol šrouby, odpoj hadičky a vyndej ho, potom ho trubkou sekáčem a podobnýma kurvítkama vymlať ať ti tam nic nezůstane a je to čistý, potom to tam zas namontuj, všechno připoj a máš hotovo, jinak proč sis to nenechal rovnou u Strakiho i vymlátit když nevíš jak na to?

Odesláno

Tak to bych měl vážně zvládnout i sám :D

Kdyžtak si domluvím ještě někoho zručnýho abych tam nic neposral...

No straki byl za mnou a neměli jsme to kde odstranit víš? :( Ale teď už mám místo, tak se na to budu muset vrhnout

Odesláno

Nic na tom neni, později poznáš sám....pokud víš kde to je tak to zvládneš v pohodě, hlavně nevymlať něco jinýho:D kdyžtak pohledej pořádně na netu a koukni i na youtube, návod určitě někde je;)

Odesláno

jj díky :)

Na tenhle odkaz jsem se právě dnes díval a nevypadá to složitě

a teď, když je venku hezky, tak to můžu klidně udělat ptz už mi to malinko cuká to auto

Odesláno

Jedna otázočka.Prerazil som FAP,bohužiaľ spolu s katalyzátorom,asi 3 cm diera.Čo najhoršie sa mi môže stať?P307 2.0 HDi

[upravil dne 28/3/12 21:08 od Iggy Pop]

Odesláno

307 79Kw Hdi r.v. 2003 ? Lebo v tomto pripade sa to v podstate ani neda spolu prerazit :myslim Uz si nepamatam , lambda je pred katalizatorom? Ak ano tak budes mat len problemy pri EK, ak je za tak asi budes potrebovat novy, asi ta to nepusti cez nudzovy rezim....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...