Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ahoj netušíte kde sou všude šrouby nebo spis jak ho sundat? Citovat
Dančák Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Pokud myslíš sundat nárazník na coupé který máš uvedený v profilu, tak tři šrouby jsou zvrchu když otevřeš kapotu, potom vlez pod auto, povol dva šrouby který uvidíš (držáky od nárazníku a držej i kryt motoru) potom povol a odkloň podběhy, sundej trojúhelníkový plasty co držej s nárazníkem a podběhem ať se líp dostaneš ke dvoum šroubům na každý straně co držej nárazník a blatník u sebe, na ten blíž ke kolu se dostaneš od kola a na ten blíž ke světlu se dostaneš dlouhym nástavcem na ráčnu zespoda auta, to už uvidíš, jinak jsou všude šrouby na ořech č.10;) jinak proč ho potřebuješ sundat? Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Nedávno mě tam vletěl zajíc a urazil mě kus pravé strany pod mlhovků.. tak si ten rozbity kus chci vyplnit sádru a vymodelovat ji pak si odleju formu a zní si pomoci polyesterové pryskyřice odleju nový kus nárazniku..snad se povede Citovat
Dančák Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 nebylo by snažší si sehnat nějaký rozbitý nárazník třeba i z jiného auta ale stejného plastu a tento nárazník je zrovna z PC-PBT a pomocí horkovzdušky vytvarovat, napasovat a přivařit? Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Pro mě asi ne pač ze tvarováním nemám zkušenosti a tu hmotu mám doma. Citovat
Dančák Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 no tvarováním....stačí nahřát a je vytvarováno, ale když chceš na nárazník patlat pryskyřici tak proč ne.....ale ten nárazník tim domrvíš Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Já si to jen odleju a nechám ztuhnut a pak ten kus přivařím vybrousím a hodím do tmelu a je Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 No není to tak jednoduchý jak to vypadá, místo napojení bude mít snahu praskat Snad jedině s velkým přesahem ( tím myslím miminálně 10- 15 cm ) to přelaminovat tenkou tkaninoui přes hodně zdrsněný plast. Praskne to i když zatavíš v místě spoje kovovou mřížku portože ty materiály mají různou tepelnou roztažnost. Nevím kolik ti toho chybí, ale jsem si jistý, že daleko lepší by bylo to zavařit stejným plastem - třeba z kusu nárazníku ze smeťáku. Citovat
Dančák Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 mám stejný názor jak jsem psal již výše..... Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 aha no to je horší no uvidím co se dá dělat.. Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Jeslti máš hoď sem foto zkusíme něco vymyslet Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 to myslíš tam dat přes ten svár ještě 10cm široků tkaninu? Citovat
Dančák Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 nevymejšlel bych nic takovýho, tim překládáním tkaniny apod. to celý okorát tak omatláš a ještě víc zničíš, pak už ti to plastem ani nikdo nesvaří protože to bude znehodnocený Citovat
koblih69 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ježíš tohle myslíš, to vůbec nepřemýšlej laminovat, to ti někdo dovaří za 200,- s trochou sebezapření by se to dalo udělat i na autě jen sundat kolo a plastovej podběh. Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 no právě na té fotce to nejde vidět ale tam pak je asi tak 20 cm prasklinka :/ Citovat
Snnyp1 Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 no ale jak já znám tady tyhle chlapce unás tak ty si naučtují za svaření držáku světel 2000kč.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.