Saviero Odesláno 22. březen 2012 Autor Odesláno 22. březen 2012 Co se nákladů týče, za sebe jednoznačně doporučuji 406. Já mám 607 bratr 406... sice rozdílné km, ale... Citovat
Vítek1 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 no jo ale 406 uz ma precejenom nejakej rok za sebou mam jednu z poslednich zatim slouzi ale co pak? Citovat
Ota Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Jo, taky si vzpomínám, že s držením tlaku v hlavách byl problém (klepala zdvihátka asi vteřinu při studeném startu)... jednou to bylo ještě v záruce, to vyměnili kde co, jen aby je nemuseli sundavat, ale pak šly hlavy stejně dolů... a tuším za rok a půl znovu ten samý problém, to už bylo po záruce, ale Peugeot to vzal taky na sebe (teď už šel servis najisto)... a od té doby to necvaká... pak taky cívky postupně odešly všechny během asi 2 let, údajně ty nové už jsou nový typ a neodcházejí... což zatím potvrzuji... mám r.2005 akt.naj. asi 85tis.km Citovat
Vítek1 Odesláno 22. březen 2012 Odesláno 22. březen 2012 Novou C5tku metalique? no to je aspon slovo! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.