Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Originally posted by Bohouš 205 GTI

ccccc na slalom mě ty moje formule stačej

:papa:papa

Hlavne se nepodcenovat. Ja tentokrat slalom asi nedam, ale budu fotit ;-).

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Na boudu? To snad ne. :o Ale slalomu se nezůčastnim, to přenechám těm menším a obratnějším.

Jo a bohouši trénuj a? si na tebe můžu vsadit :D

mensim a obratnejsim? ale ale... minule se zucastinl i masinka se svym wagen :D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Na boudu? To snad ne. :o Ale slalomu se nezůčastnim, to přenechám těm menším a obratnějším.

Jo a bohouši trénuj a? si na tebe můžu vsadit :D

Tak tak Bohouši hezky trénuj ...A? tentokrát vyhraješ :D

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Jsem zvědav jak skončím já ;) minule jsem výsledky neviděl :D

No a já sem ty výsedky právě viděl tak si myslim že se budu držet toho v čem je T16 nejlepší a slalom nechám.... .. Bohoušovi :D :D :D

Tak se snááááž

Odesláno

Hele, když mi vyhradíte místo na stání opodál, tak už konečně po letech dorazim taky, ale ehmmm.... prosil bych bez uštěpačných poznámek....:D:D:D

Odesláno
Napsán autorem Hics

Hele, když mi vyhradíte místo na stání opodál, tak už konečně po letech dorazim taky, ale ehmmm.... prosil bych bez uštěpačných poznámek....:D:D:D

To víš že můžeš dorazit.Myslím že tě hodně lidí rádo uvidí zase na živo....

Alespoň ti okouknu tu tvojí novou krasavici.

:D:D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Napsán autorem Jirkap

Jsem zvědav jak skončím já ;) minule jsem výsledky neviděl :D

No a já sem ty výsedky právě viděl tak si myslim že se budu držet toho v čem je T16 nejlepší a slalom nechám.... .. Bohoušovi :D :D :D

Tak se snááááž

No těm malejm se to jede, ale co mi kdo máme takové \"velká auta\" :D:D

Odesláno
Napsán autorem Marlin

mno, ze bych se slamlomu taky nezucastnil, nerad bych tam zase delal ten sileny randal zasterkama :D

Nenene 106ka má účast povinnou :D

Odesláno
Napsán autorem DjBoom

Napsán autorem Marlin

mno, ze bych se slamlomu taky nezucastnil, nerad bych tam zase delal ten sileny randal zasterkama :D

Vůbec 106 mají povinost jet slalom... :D:D:D

Odesláno

Jojo - 106 jsou obratný mrchy - ty musej. To 405 1,9D má účast dobrovolnou:) Protože je předem jasný, že majitel bude nejspíš poslední :(

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

Hele 405 kaři nevymlouvejte se, já taky pojedu........:D:D

No jó ty pojedeš, máš to povinný.

A neprovokuj nebo ti svařim dvě 205ky k sobě a uvidíme jak se ti s tim pojede :D

Odesláno

Je fakt, že minulej slalom vyhrál borec se 106kou, kterej jel dokonce z voleje (system přijel, odstartoval, během kroucení volantem si prohlédl tra? a vyhrál), ale nejvíc trestných bodů za sražení kuželů neměl, jak by všichni očekávali, Mašinka s jeho dlóóóuhým vágenem, ale Vašek s 205 GTI (tím si vysloužil i jednoznačně poslední místo - jinak jeho 205 GTI je fakt krásnej kousek). Nejhorší čas zase měl jiný jezdec na 106ce, tak si teda vyber. Osobně si myslím, že malá auta jsou ve výhodě, ale když umíš správně kroutit volantem, tak ani se 607ou nemusíš bejt nejhorší.

Ptrotože jsem nedopatřením smazal poděkování Johnovi, za to, že se ujal pořádání květnového srázku, chtěl bych to tímto napravit - takže, Johne, díky a přeju Ti, a? se všechno na srazu povede (počasí, lidi, nálada apod.) a slibuju, že si na Vás všechny ve čtvrtek v Gerniku u točeného pivka vzpomenu

Odesláno
Napsán autorem Bohouš 205 GTI

No to záleží, jak bys je svařil. Jestli vedle sebe, nebo za sebou. :D

No samo že za sebou to bys pak koukal :o

No ale jinak uvidíííme, třebas se nechám přemluvit

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...