Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den pánové.

Rád bych se stal štastným majitelem vozu peugeot 607 po face min rok 2006. Můj dotaz je směřován na motorizaci 2.0 původně jsem vyhledával motory 2.2, ale u novějších modelů je 2.0 s identickým výkonem a kroutícím momentem. Jaké jsou vaše zkušenosti? Spolehlivost motoru? Je tato jednotka spolehlivější, nebo konstrukčně složitější. U 2.2 jsem narazil na problémy s rozvody, tlumičem kmitů na klice a praskající klínek, proto prosím o radu zda nehledat raději motorizaci 2.0. O komplikacích s FAP a padajícími okny vím, mám se připravit na další překvápka?

Velice děkuji všem za Vaše odpovědi, absolvoval jsem testovací jízdu a jsem z vozu naprosto unešen.

[upravil dne 20/3/12 06:41 od kluk]

Odesláno

2006 - OK.

2.0 - jel jsem s ním, ale pak jsem jel v 2.7 :D. Pokud tě zajímá 2.0 tak to prolez celé fórum,bude to jak v 407.

Padající okna - zatím mi žádné nespadlo a to manželka stahovala i v -15 :o

Odesláno

Abych pravdu řekl, tak o nějakých problémech u 2.2 Hdi o rozvodech neslyšel a ani o tlumiči kmitů a ani o klínku...to je pro mě docela novinka... A předpokládám, že FUPem myslíš FAP.

Stahovačky jsou klasika, mě na podzim prdlo u spolujezdce, ale naštěstí se to dá vyřešit dílama od Berrnera za 450 Kč A vůbec se ti nedivím, že jsi unešenej :papa:roker

Odesláno

Bi-turbo se snažím vyškrtnout ze seznamu, protože je těchto modelů málo a nenašel jsem firmu která umí repas Bi-turba. Takže je to V současné době pro mě Bi problém, protože nové stojí cca 40tis

Odesláno

Přemejšlet při kupování hned na repas turba se mi nezdá moc rozumný. Pokud se k němu budeš chovat tak jak máš, tak přežije jiné díly o několik let :myslim

Odesláno

Taky si myslím. Je spousta jiných věcí, které se ti můžou podělat a turbo může být to poslední, ale i první. Toho bych se fakt nebál. Když si prolezeš forum tady a v zahraničí, tak zjistíš, že každý motor se kazí. Na každý typ najdeš někoho, komu se podělal a bude na něj nadávat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...