koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Jedna může být totálně zadělanej pylovej filtr a jednak problém s klapkami. Teplota regulovat jde? Když měníš směr výstupu vzduchu tak to reaguje? Ylobí to na obou stranách stejně? Citovat
bobes84 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Teplota právě jde normálně regulovat a zlobí obě strany. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Regulace teploty je jedna sada klapek rozvod vzduchu druhá ( ta se přiliš často nekazí ) takže pokud je to tak bude asi bordel v pylovým filtru, takže ven a vyfoukat nebo vyměnit. Citovat
bobes84 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 samozřejmě i opačně pokud poustím teplo a větrák pustím na plno tak nic moc to nefouká...a kde bych prosím tě najdu ten pylový filtr. Jinak díky moc za rady jsem začátečník. Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No ten přístup je k tomu teda dost mizernej. NAposledy když jsem ho čistil jsem měl venku palubku :D:D Lehni si pod volant, sundej ten tapec nad nohama a měl bys ho baterkou vidět jakoby nad plynem. Citovat
Judes Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Tu zobrazenie postupne aby si sa ku tomu filtru dostal. Citovat
bart.lbc Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 bobes84 neboj se filtru práce na 5 minut. Citovat
bobes84 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 tak jsem se k tomu dostal je fakt dost zasranej celej černej, zitra ho jdu koupit tak snad to bude ono, ještě jednou dík Citovat
koblih69 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 No to teda, důležitý je jesltli je plnej listí... pokud ne a je jen \"černej\" tak je to normální. Citovat
bart.lbc Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 bobes84 - mě to taky nefouká nijak moc z mřížek na mě na volbu AUTO jen když naklikám jednu a jednu šipku proti sobě na display vodorovně, tak potom se dá říct že to fouká. Citovat
Mike407 Odesláno 6. květen 2012 Odesláno 6. květen 2012 Letos na jaře jsem také měnil filtr a 5 minut mi to rozhodně netrvalo. Vyndat šel docela dobře, ale dostat tam nový je docela legrace. Potřeboval bych mít ruce jak chobotnice, protože ten přístup tam není nijak zvlášť dobrý. Zlatá 406. Jinak ten boční plast z tunelu (jak je vidět na obrázku od Judese) jsem sundavat nemusel, nijak tam nepřekáží. Citovat
bart.lbc Odesláno 7. květen 2012 Odesláno 7. květen 2012 Mě tedy jo jednou rukou jsem si přimáčkl pedál spojky a brzdy a druhou ho tam strčil cca minuta víčko a ten kobereček zpět 3 nyple na pootočení. Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Klucí tak hlásím, že mi konečně šlape klimoška už nemusím jezdit v plavkách! Oprava ventilátoru sahary, která byla totálně v háji (výměna motoru s řídící jednotkou 9.500,-) teď už šlape jak hodinky motorek s ŘJ jsem samozřejmě sehnal levněji ale schání se obtížně. Doporučuji všem kdo bydlí poblíž hor jako já, si pořídit kryt masky chladiče, který ventilátor chrání před rozsoleným sněhem který ji oddělal. Únik chladiva nalezen (ventilky servisních portů). A.K. 85,- za oba. ps: Tak ať se daří všem kdo má problém! Citovat
Judes Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Doporučuji všem kdo bydlí poblíž hor jako já, si pořídit kryt masky chladiče, který ventilátor chrání před rozsoleným sněhem který ji oddělal. Ti ten kryt pred ventilátorom máš a predsa odišiel, s tím krytom to to asi nebude žiadna výhra. Citovat
Judes Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 Nechýba mi to, mám narezané gumené pásiky Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 auto jsem koupil na podzim a už vrtule nešla to jsem poznal, protože se mi to málem v Praze v koloně uvařilo a klimatizace chrochtala jako málo chladiva teplota 120 v rtule ani h***o. No a prišlo teplo tak jsem musel stím něco dělat. Citovat
bart.lbc Odesláno 8. květen 2012 Odesláno 8. květen 2012 pokud si nečetl celé tak se mrkni jak to vypadalo je to jasná sůl je to jedno jestli pásky z gumy nebo kryt, prostě chránit a predejít zničení rok 2004 má zezadu vrtule díry přímo do motoru k uhlíkům mám doma i motor který už ty díry nemá asi úprava před touto ktastrofou, komektor tvar sejný jen už tam nejsou ty díry. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.