Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lambda sonda 406 1,8 16V, 2001.

Nevíte jak zaizolovat lambda sondu? Když projedu myčkou tak se mi tam dostane voda a rozsvítí se diagnostika motoru :( a svítí, dokud se nevynuluje u Peugeotu nebo dokud to nevyschne … ale pak za čas se to rozsvítí opět z ničeho nic. Dle diagnostiky se tam dostává voda

Odesláno

Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost.K nulovani chyb bezne staci odpojit baterku a ne jezdit na diagnostiku.Tak si zkontroluj konektory staci aby tam byla nejaka oxidace a ta po navlhnuti docela dobre vodi a je schopna zatizit vystup lambdy.:)

Odesláno
Napsán autorem dj_rizek

Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost.

Aniž bych tomu nějak extra rozumněl, si dovolím tvrdit, že ta voda lambdu vyzkratuje a to ta diagnostika pozná.:papa

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Napsán autorem dj_rizek

Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost.

Aniž bych tomu nějak extra rozumněl, si dovolím tvrdit, že ta voda lambdu vyzkratuje a to ta diagnostika pozná.:papa

Máš pravdu... Diagnostika tu vodu pozná... viděl jsem to na vlastní oči ;) teda i když se tam odráželo hodně sluníčko :D jinak jsem to ještě pořádně zespoda neviděl, nemohu sehnat díru :(

Odesláno

Diagnostika pozna pouze ze neni signal z lambdy ale ne jestli je tam natekla voda nebo neco jinyho.Je treba poradne cist,vim co pisu,jsem slaboproudej elektrikar:P

Odesláno
Napsán autorem dj_rizek

Diagnostika pozna pouze ze neni signal z lambdy ale ne jestli je tam natekla voda nebo neco jinyho.Je treba poradne cist,vim co pisu,jsem slaboproudej elektrikar:P

Takže vlastně máme pravdu oba!:)

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Napsán autorem dj_rizek

Takže vlastně máme pravdu oba!:)

Asi ano :)) ale problém jsem stále nevyřešil :bojim Byla mi i dána rada, že mám rozmotat všechny kabely a udělat jejich kontrolu... v servise to může údajně trvat až 20 hod x cca 600kč/hod :mad:

Odesláno

Proste je treba projit vodice od lambdy,soucasti lambdy je i topny telisko,to kdyz netopi,tak taky neni napeti na vystupu.Veril bych vic nejaky zavade v konektorech,nez vymejslet cim zaizolovat lambdu jako takovou.A z moji praxe je Peugeot dosti nachylnej na kdejakou oxidaci spoju.:D

Odesláno
Napsán autorem dj_rizek

Proste je treba projit vodice od lambdy,soucasti lambdy je i topny telisko,to kdyz netopi,tak taky neni napeti na vystupu.Veril bych vic nejaky zavade v konektorech,nez vymejslet cim zaizolovat lambdu jako takovou.A z moji praxe je Peugeot dosti nachylnej na kdejakou oxidaci spoju.:D

No tak hold vezmu oxidační sprej a začnu stříkat a čistit a stříkat a čistit… Ještě,že vím, že je to sonda dvě ;) No prostě krásně zabitej víkend :mad:

Díky za pomoc... kdyby ještě něco věděl... dejte echo ;)

Odesláno

Tak to je opravdu záhada Peugeota :o Přijel jsem do práce a diagnostika pořád už asi dva dny svítí, za 15 minut jsem šel přeparkovat a najednou diagnostika motoru zhasla. Asi nějaký dobrý skřítek :D

Odesláno
Napsán autorem TITANa

ako casto to proboha umyvas? kasli na to

No zatím jen dvakrát nebo třikrát a to kvůli svatbě, čarodějnicím a pak stříkání asfaltu :) no uvidím po dešti jestli to nezačne opět dělat ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...