Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Lambda sonda 406 1,8 16V, 2001. Nevíte jak zaizolovat lambda sondu? Když projedu myčkou tak se mi tam dostane voda a rozsvítí se diagnostika motoru a svítí, dokud se nevynuluje u Peugeotu nebo dokud to nevyschne … ale pak za čas se to rozsvítí opět z ničeho nic. Dle diagnostiky se tam dostává voda Citovat
dj_rizek Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost.K nulovani chyb bezne staci odpojit baterku a ne jezdit na diagnostiku.Tak si zkontroluj konektory staci aby tam byla nejaka oxidace a ta po navlhnuti docela dobre vodi a je schopna zatizit vystup lambdy. Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem dj_rizek Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost. Aniž bych tomu nějak extra rozumněl, si dovolím tvrdit, že ta voda lambdu vyzkratuje a to ta diagnostika pozná. Citovat
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem dj_rizek Diagnostika pozna vodu v lambde?Co to je za blbost. Aniž bych tomu nějak extra rozumněl, si dovolím tvrdit, že ta voda lambdu vyzkratuje a to ta diagnostika pozná. Máš pravdu... Diagnostika tu vodu pozná... viděl jsem to na vlastní oči teda i když se tam odráželo hodně sluníčko jinak jsem to ještě pořádně zespoda neviděl, nemohu sehnat díru Citovat
dj_rizek Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Diagnostika pozna pouze ze neni signal z lambdy ale ne jestli je tam natekla voda nebo neco jinyho.Je treba poradne cist,vim co pisu,jsem slaboproudej elektrikar:P Citovat
Kurt Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem dj_rizek Diagnostika pozna pouze ze neni signal z lambdy ale ne jestli je tam natekla voda nebo neco jinyho.Je treba poradne cist,vim co pisu,jsem slaboproudej elektrikar:P Takže vlastně máme pravdu oba! Citovat
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem dj_rizek Diagnostika pozna pouze ze neni signal z lambdy ale ne jestli je tam natekla voda nebo neco jinyho.Je treba poradne cist,vim co pisu,jsem slaboproudej elektrikar:P Takže vlastně máme pravdu oba! Asi ano ) ale problém jsem stále nevyřešil Byla mi i dána rada, že mám rozmotat všechny kabely a udělat jejich kontrolu... v servise to může údajně trvat až 20 hod x cca 600kč/hod Citovat
dj_rizek Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Proste je treba projit vodice od lambdy,soucasti lambdy je i topny telisko,to kdyz netopi,tak taky neni napeti na vystupu.Veril bych vic nejaky zavade v konektorech,nez vymejslet cim zaizolovat lambdu jako takovou.A z moji praxe je Peugeot dosti nachylnej na kdejakou oxidaci spoju. Citovat
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Napsán autorem dj_rizek Proste je treba projit vodice od lambdy,soucasti lambdy je i topny telisko,to kdyz netopi,tak taky neni napeti na vystupu.Veril bych vic nejaky zavade v konektorech,nez vymejslet cim zaizolovat lambdu jako takovou.A z moji praxe je Peugeot dosti nachylnej na kdejakou oxidaci spoju. No tak hold vezmu oxidační sprej a začnu stříkat a čistit a stříkat a čistit… Ještě,že vím, že je to sonda dvě No prostě krásně zabitej víkend Díky za pomoc... kdyby ještě něco věděl... dejte echo Citovat
Jirkap Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 Tak to je opravdu záhada Peugeota Přijel jsem do práce a diagnostika pořád už asi dva dny svítí, za 15 minut jsem šel přeparkovat a najednou diagnostika motoru zhasla. Asi nějaký dobrý skřítek Citovat
TITANa Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 ako casto to proboha umyvas? kasli na to Citovat
Jirkap Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 Napsán autorem TITANa ako casto to proboha umyvas? kasli na to No zatím jen dvakrát nebo třikrát a to kvůli svatbě, čarodějnicím a pak stříkání asfaltu no uvidím po dešti jestli to nezačne opět dělat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.