OK406 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 P-C = Peugeot club. Jinak samolepky P-C lze objednat v e-shopu. Co se týká kol, tak bych tam dal takový, jaký jsou zapsané v TP !!! A budeš mít klid a vše ti bude ukazovat jak má. Citovat
artin Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 možná někdy objednam samolepku. Taky bych tam dal kola který mam v TP, jen nemužu ty 16 Ouragan sehnat se správnym rozměrem a shánět nové nebo jeté se mi nějak nechce. zase přezutí a tak... to je fuk asi na to kašlu.. zkusim něco sehnat přez zimu Citovat
Tommy002 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 možná někdy objednam samolepku. Taky bych tam dal kola který mam v TP, jen nemužu ty 16 Ouragan sehnat se správnym rozměrem a shánět nové nebo jeté se mi nějak nechce. zase přezutí a tak... to je fuk asi na to kašlu.. zkusim něco sehnat přez zimu Tomu nějak nerozumím...Hodně lidí prodává kola s gumama, který jsou K.O. takže koupím buď samotný disky nebo nebo s K.O. gumama a obuju na to pneu co má být - což nebude problém dohledat Citovat
Tommy002 Odesláno 20. srpen 2012 Odesláno 20. srpen 2012 Ještě jsem objevil to jak řešíš tu levou páčku. Ta slouží k automatickému rozsvícení světel - ale pouze když je tma (což vyhodnotí čidlo v předním okně). Když to dlouho podržíš (cca 5s - jako když nuluješ palubní počítač), tak to událá píp a na počítači se objeví hláška, že automatický rozsvicování světel bylo aktivána (přesně si to nepamatuju, nemám teď auto v docházkové vzdálenosti) Citovat
artin Odesláno 20. srpen 2012 Autor Odesláno 20. srpen 2012 prodává, ale né ty co chci já.. neřeš to. na čudlík na páčce sem už přišel a mám aktivováno :-) Citovat
artin Odesláno 30. srpen 2012 Autor Odesláno 30. srpen 2012 takže autíčko stále jezdí, opravilo se ESP/ASR - na diagnostice se zkaliboval kroužek pod volantem a tradá :-) zas všechno funguje. O víkendu auto ujelo cca 700km a bez jedineho problemu se spotřebou 6,5l se zapnutou klimatizací veliká spokojenost. A z Prahé sem si přivezl kolečka na léto 16\" ouragany který pujdou prez zimu do bílé barvičky a nějaké fotky ze srazu o víkendu a dokonce se v tom dá i spát Citovat
davidekcz Odesláno 30. srpen 2012 Odesláno 30. srpen 2012 Pěkná práce i pěkný video, tak hlavně ať už jen jezdíš a nic nespravuješ... Citovat
artin Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 davidekcz : díky snad se už opravdu bude jen jezdit ChouLu : bloudil máte tam bordel jak se tam opravuje jeden ten most jel sem se srazu kterej byl ve ždaru nad sazavou. sem ti psal že budu kousek od tebe Citovat
Marcel00 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 artin v tom videu ako sa vola ta skladba co hraje od 3:40 ? jinak fandim ti, udelal si nemozne... Citovat
artin Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 díky Skladba je to tato Turbo - Fénix z Popela vstává Citovat
radim.1008 Odesláno 31. srpen 2012 Odesláno 31. srpen 2012 Pěkný video a je dobře, že Pug byl zachráněn Citovat
artin Odesláno 31. srpen 2012 Autor Odesláno 31. srpen 2012 Bílá felda je mazec :-) byl sem na srazu s kamarádama a byly sme tam 2 z 20ti aut na seriovem podvozku.. sem se chvilkama i styděl ale když začali všchni vyjíždět z trávníku na asfalt tak sem se jedinej smál btw kde si an ni narazil? :-) si koukal na video na jůtub? pokud někoho zajímá tak fotky a videjko zde http://www.jezekus.net/nasegaraz/3jezkosraz/ čas 2:58 [Edited on 31/8/12 16:28 by artin] Citovat
Guest Kamik-N Odesláno 9. září 2012 Odesláno 9. září 2012 Boltova předělaná felicita :-) nejhezčí felicie co jsem kdy viděl :-) Citovat
artin Odesláno 18. září 2012 Autor Odesláno 18. září 2012 Ja ho znam pod nickem hromyblesky a felda je opravdu pěkná.. ona všechna auta co si pomatuju byly luxusní. Fáčko s venkovním dekorem dřeva, vento, stříbrná felda, pickup a teď bílá ještě tu nemam fotku jak mi to vevnitř svítí :-) a plyšáci pro štěstí a už sem se rozhodnul, že na jaře pude na auto stavitelnej podvozek od TA Technix a počítam tak -5cm :-) kamarád ho jezdí na golfu a je spokojenej tak snad my bude taky vyhovovat [Edited on 18/9/12 16:30 by artin] Citovat
artin Odesláno 27. září 2012 Autor Odesláno 27. září 2012 Když je doma nuda, tak se do fotit! [Edited on 27/9/12 18:18 by artin] Citovat
artin Odesláno 30. říjen 2012 Autor Odesláno 30. říjen 2012 dneska sem konečně měl čas a chut vyzkoušet na autě kolečka, která jsem koupil na léto. Pasujou a sluší mu :-) Takže už se pomalu zujou a hurá na bílej komaxit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.