Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Artinovo 206 - svítící kola + co za podvozek?

Recommended Posts

Odesláno

P-C = Peugeot club. Jinak samolepky P-C lze objednat v e-shopu. Co se týká kol, tak bych tam dal takový, jaký jsou zapsané v TP !!! A budeš mít klid a vše ti bude ukazovat jak má.

Odesláno

možná někdy objednam samolepku. Taky bych tam dal kola který mam v TP, jen nemužu ty 16 Ouragan sehnat se správnym rozměrem :( a shánět nové nebo jeté se mi nějak nechce. zase přezutí a tak... to je fuk asi na to kašlu.. zkusim něco sehnat přez zimu

Odesláno
možná někdy objednam samolepku. Taky bych tam dal kola který mam v TP, jen nemužu ty 16 Ouragan sehnat se správnym rozměrem :( a shánět nové nebo jeté se mi nějak nechce. zase přezutí a tak... to je fuk asi na to kašlu.. zkusim něco sehnat přez zimu

Tomu nějak nerozumím...Hodně lidí prodává kola s gumama, který jsou K.O. takže koupím buď samotný disky nebo nebo s K.O. gumama a obuju na to pneu co má být - což nebude problém dohledat

Odesláno

Ještě jsem objevil to jak řešíš tu levou páčku.

Ta slouží k automatickému rozsvícení světel - ale pouze když je tma (což vyhodnotí čidlo v předním okně). Když to dlouho podržíš (cca 5s - jako když nuluješ palubní počítač), tak to událá píp a na počítači se objeví hláška, že automatický rozsvicování světel bylo aktivána (přesně si to nepamatuju, nemám teď auto v docházkové vzdálenosti)

• O 2 týdny později...
Odesláno

takže autíčko stále jezdí, opravilo se ESP/ASR - na diagnostice se zkaliboval kroužek pod volantem a tradá :-) zas všechno funguje.

O víkendu auto ujelo cca 700km a bez jedineho problemu se spotřebou 6,5l se zapnutou klimatizací :) veliká spokojenost.

A z Prahé sem si přivezl kolečka na léto 16\" ouragany který pujdou prez zimu do bílé barvičky

ABCD0001.JPG

a nějaké fotky ze srazu o víkendu

IMG_9402_3_4_tonemapped.jpg

IMG_9411_2_3_tonemapped.jpg

IMG_9420_1_2_tonemapped.jpg

IMG_9429_30_tonemapped.jpg

182e61bb05_88136606_v2.jpg6326ed31e1_88136616_v2.jpgIMG_0149.JPG

a dokonce se v tom dá i spát :D

IMG_7433.JPG

Odesláno

davidekcz : díky snad se už opravdu bude jen jezdit

ChouLu : bloudil :D máte tam bordel jak se tam opravuje jeden ten most

jel sem se srazu kterej byl ve ždaru nad sazavou. sem ti psal že budu kousek od tebe ;)

Odesláno

Bílá felda je mazec :-) byl sem na srazu s kamarádama a byly sme tam 2 z 20ti aut na seriovem podvozku.. sem se chvilkama i styděl :D ale když začali všchni vyjíždět z trávníku na asfalt tak sem se jedinej smál :D

btw kde si an ni narazil? :-) si koukal na video na jůtub?

pokud někoho zajímá tak fotky a videjko zde http://www.jezekus.net/nasegaraz/3jezkosraz/

čas 2:58 :D

IMG_0027_28_29_30_31_tonemapped.jpg

[Edited on 31/8/12 16:28 by artin]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Boltova předělaná felicita :-) nejhezčí felicie co jsem kdy viděl :-)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ja ho znam pod nickem hromyblesky :D a felda je opravdu pěkná.. ona všechna auta co si pomatuju byly luxusní. Fáčko s venkovním dekorem dřeva, vento, stříbrná felda, pickup a teď bílá :)

ještě tu nemam fotku jak mi to vevnitř svítí :-)

IMG_2193.jpg

IMG_2197.jpg

a plyšáci pro štěstí :D

IMG_9478.jpg

IMG_9482.jpg

IMG_9422_3_4_tonemapped.jpg

a už sem se rozhodnul, že na jaře pude na auto stavitelnej podvozek od TA Technix a počítam tak -5cm :-)

kamarád ho jezdí na golfu a je spokojenej tak snad my bude taky vyhovovat

[Edited on 18/9/12 16:30 by artin]

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

dneska sem konečně měl čas a chut vyzkoušet na autě kolečka, která jsem koupil na léto. Pasujou a sluší mu :-) Takže už se pomalu zujou a hurá na bílej komaxit

ABCD0001.jpg

ABCD0002.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...