Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já ji nechával, ale po tom co mi tam vlezli ji schovávám. Ale i tak to trvá chviličku, a ta chvilička mi stojí za to, než abych se pak hádal jestli jsem měl zelenou já, nebo on..

Odesláno

Ahaaa takže ne SDHC ale MicroSDHC to je trošku rozdím, preventivně jsem objednal obě a jednu nevyzvednu no :) Nicmeně mě to zdlouhavý nepřijde, pokud človek jezdí opravdu moc tak je to dobrý pomocník.

Odesláno

Třeba 12 hodin se mi to v autě nechávat nechce ... Ale o můj pug takový zájem není, jednou jsem zapomněl zamknout a měl jsem tam rádio včetně panelu. Večer tam bylo vše, ale pocit jsem měl hodně blbej.

Odesláno
Měl jsi vidět mé pocity, když jdu ráno vyvenčit psa a v autě je otevřeno okno. A večer s tím jela žena.

To ale není nic neobvyklého Eltone, ja to takhle ráno našel taky před domem auto celý otevřený, a když manželce říkám, co to jako má znamenat - tak v klidu odpověděla: ale moje auto zavírá okna samo když ho zamknu na dálku :))

Odesláno

Mám na mysli to,že ráno sedneš do auta a první čeho si všimneš je to,že je zvuk motoru moc slyšet a ona je příčina ve staženém okénku spolujezdce atd.Jindy je auto zase nezamčené.Od jisté doby k velkému údivu manželky z okna dálkou kontroluji zamknutí auta.Jen tak pro jistotu.:D

Odesláno

Samozřejme 10x tam a zpět jsem přečetl návod asi 20x zkusil nastavit čas podle návodu, problém byl v tom, že v balení od AutoKelly nebylo na CD nic kromě návodu. Musel jsem popátrat po netu a stahnout od i4wifi ovladače pro RWave DVC 105 tedy tuto kamerku a nainstalovat je. Poté se podařilo nastavit datum a čas softwarově. Teď uz béhá jak má :roker

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...