gronholmm Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Já ji nechával, ale po tom co mi tam vlezli ji schovávám. Ale i tak to trvá chviličku, a ta chvilička mi stojí za to, než abych se pak hádal jestli jsem měl zelenou já, nebo on.. Citovat
cartmen Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Ahaaa takže ne SDHC ale MicroSDHC to je trošku rozdím, preventivně jsem objednal obě a jednu nevyzvednu no Nicmeně mě to zdlouhavý nepřijde, pokud človek jezdí opravdu moc tak je to dobrý pomocník. Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Mám ji připláclou pořád na skle. Soubory mě navazují defakto hned. Zapíná se po nastartování. prostě pohoda. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Třeba 12 hodin se mi to v autě nechávat nechce ... Ale o můj pug takový zájem není, jednou jsem zapomněl zamknout a měl jsem tam rádio včetně panelu. Večer tam bylo vše, ale pocit jsem měl hodně blbej. Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Měl jsi vidět mé pocity, když jdu ráno vyvenčit psa a v autě je otevřeno okno. A večer s tím jela žena. Citovat
cartmen Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Měl jsi vidět mé pocity, když jdu ráno vyvenčit psa a v autě je otevřeno okno. A večer s tím jela žena. To ale není nic neobvyklého Eltone, ja to takhle ráno našel taky před domem auto celý otevřený, a když manželce říkám, co to jako má znamenat - tak v klidu odpověděla: ale moje auto zavírá okna samo když ho zamknu na dálku ) Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Mě řekla, že nemám mít tak čisté okna a že to nepoznala. Od té doby radši neumývám auto tak často. Citovat
cartmen Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Je naprostý masakr pozorovat ty výmluvy Citovat
ozzy1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Ahoj kluci,koukám že nejsem sám,kdo má tyto problémy.To jsem docela rád. Citovat
ozzy1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Mám na mysli to,že ráno sedneš do auta a první čeho si všimneš je to,že je zvuk motoru moc slyšet a ona je příčina ve staženém okénku spolujezdce atd.Jindy je auto zase nezamčené.Od jisté doby k velkému údivu manželky z okna dálkou kontroluji zamknutí auta.Jen tak pro jistotu. Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 No je to krásné aspoň je s ženskýma sranda:D Citovat
cartmen Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Oni to delaj schvalne, abysme byli ostražití, BTW: kamera super, ale nejde mi tam nastavit aktualni datum. Proste NEJDE a nevim co s tim. Kdo poradi? Citovat
cartmen Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Samozřejme 10x tam a zpět jsem přečetl návod asi 20x zkusil nastavit čas podle návodu, problém byl v tom, že v balení od AutoKelly nebylo na CD nic kromě návodu. Musel jsem popátrat po netu a stahnout od i4wifi ovladače pro RWave DVC 105 tedy tuto kamerku a nainstalovat je. Poté se podařilo nastavit datum a čas softwarově. Teď uz béhá jak má Citovat
elton Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 To je složité a proč sis neobjednal tu co jsem ti poslal odkaz? Citovat
cartmen Odesláno 20. březen 2012 Autor Odesláno 20. březen 2012 Protože tahle má lepší parametry a větší výdrž Citovat
cartmen Odesláno 29. březen 2012 Autor Odesláno 29. březen 2012 Je to fakt prdel..... viz muj onborad (ještě doladím nastavení času, zlobí ) ) http://www.stream.cz/uservideo/672582-prazska-reality-show [upravil dne 29/3/12 08:48 od cartmen] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.