Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak to smrdí špatnou spínačkou. Prostříkni ji kontaktolem. Pokud to nepomůže, tak ještě zkotroluj dráty, ale pokud ty budou v pořádku, tak to je docela blbý. Někde se tady o tom kdysi už mluvilo a údajně to nejde spravit, musí se tam dát jiná, pokud jednou doslouží. Myslím, že o tom ví více Dýdžej, tak Ti k tomu třeba něco ještě řekne.:(

Odesláno

Chcem k tomu iba dodat dve veci co mi napadli ...

- neviem si predstavit, ako suvisi teplota motoru (zahriaty) so spinacou skrinkou a jej funkcnostou

- bez ohladu na tu spominanu 605 mne sa nieco podobne prihodilo ako som uz spominal a bolo to cca 2 mesiace po vymene spinacky.

Napada mi este jedna teoria :), a to uvadzam z toho pohladu co som vypozoroval na mojom aute. Pri nejakom zvlastnom postaveni hviezd je (povedzme vplyvom blbych spojov) napatie privedene zo spinacky na starter nizke na to, aby cvaklo a spustilo starter, pricom priamych 12V z baterie staci. Je to iba moja uvaha, pretoze nikdy som nemal poruke merak ked sa to prihodilo.

Peter605 ci ini .... Co si o tom myslite ?

Odesláno

Problemy podobneho razu mival tatik na 405tce benzinu. Nekdy slo nastartovat, nekdy ne...chyba byla ve starteru, neseplo to rele nebo jak bych nazval to co posouva ten starter. Delalo to pri vybitejsi baterce. Pritom nastartovani \"dratem slo taky\". Byt tebou, necham si zrepasovat starter...zas tak draho to nevyjde, navic zajdi si za autoelektrikarem, ten bude vedet urcite. Takove veci se podle me stavaji na hodne autech a casto...ono..spinacku a starter maji vseci ze :) a skoro stejnou :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...