Petr605 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Tak to smrdí špatnou spínačkou. Prostříkni ji kontaktolem. Pokud to nepomůže, tak ještě zkotroluj dráty, ale pokud ty budou v pořádku, tak to je docela blbý. Někde se tady o tom kdysi už mluvilo a údajně to nejde spravit, musí se tam dát jiná, pokud jednou doslouží. Myslím, že o tom ví více Dýdžej, tak Ti k tomu třeba něco ještě řekne. Citovat
pb Odesláno 3. květen 2005 Autor Odesláno 3. květen 2005 jen lama dotaz: spinacka je to, co je v zamku pod volantem? (fakt se v autech nevyznam ) Citovat
Petr605 Odesláno 3. květen 2005 Odesláno 3. květen 2005 Jasně. A neříkej, že jsi lama a že se v autech nevyznáš, když ho dokážeš nastartovat drátem.:D:D:D Doufám že to bude jenom ten drát... Citovat
Marton Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Chcem k tomu iba dodat dve veci co mi napadli ... - neviem si predstavit, ako suvisi teplota motoru (zahriaty) so spinacou skrinkou a jej funkcnostou - bez ohladu na tu spominanu 605 mne sa nieco podobne prihodilo ako som uz spominal a bolo to cca 2 mesiace po vymene spinacky. Napada mi este jedna teoria , a to uvadzam z toho pohladu co som vypozoroval na mojom aute. Pri nejakom zvlastnom postaveni hviezd je (povedzme vplyvom blbych spojov) napatie privedene zo spinacky na starter nizke na to, aby cvaklo a spustilo starter, pricom priamych 12V z baterie staci. Je to iba moja uvaha, pretoze nikdy som nemal poruke merak ked sa to prihodilo. Peter605 ci ini .... Co si o tom myslite ? Citovat
rimmer Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Problemy podobneho razu mival tatik na 405tce benzinu. Nekdy slo nastartovat, nekdy ne...chyba byla ve starteru, neseplo to rele nebo jak bych nazval to co posouva ten starter. Delalo to pri vybitejsi baterce. Pritom nastartovani \"dratem slo taky\". Byt tebou, necham si zrepasovat starter...zas tak draho to nevyjde, navic zajdi si za autoelektrikarem, ten bude vedet urcite. Takove veci se podle me stavaji na hodne autech a casto...ono..spinacku a starter maji vseci ze a skoro stejnou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.